Commercieel medewerker binnendienst
Kei Uitzendbureau
BARNEVELD, NL
1 dag geleden

Werkzaamheden Commercieel medewerker binnendienst :

Voor een salesafdeling bij een productiebedrijf zijn wij op zoek naar een backoffice medewerker +, kortom iemand die meer in zijn / haar mars heeft en administratieve sales activiteiten verricht.

Indien je de basistaken goed beheerst en je je werk goed doet dan kun je ook taken van de Inside sales Representative overnemen en calls doen voor extra omzet (bestaande klanten), mails van klanten beantwoorden etc.

Wat houden je werkzaamheden in :

Orders invoeren (orderentry), orders controleren, klachtenafhandeling, klachten invoeren (Engels), klachten afhandelen, contact met andere afdelingen ter bevordering van de orderdoorstroom.

Tot aan het up-to-date houden van het klantenbestand, contact met afdelingen over het verloop van orders, aannemen en opvolgen van telefonische aanvragen kortom een allround sales functie.

Functie-eisen Commercieel medewerker binnendienst :

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent fulltime beschikbaar (38,25 uur per week)
 • Goede / vloeiende beheersing van Nederlands en Engels
 • Frans en Duits is mooi meegenomen maar geen eis).

 • Je bent nauwkeurig, je hebt een salesdrive en hands-on mentaliteit.
 • Wat bieden wij?

  Uitzicht op een vast dienstverband

  Salarisindicatie : 2000-2500, b / m

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier