Stage Aalsmeer
Feadship
Aalsmeer
5 dagen geleden

Over de functie

Een stage is belangrijk om een goed beeld te krijgen van een bepaald beroep en aan te voelen hoe het is om te werken. Een stage geeft je de mogelijkheid om een volgende stap in de goede richting te bepalen.

Bij alle Feadship-bedrijven bieden we je de kans om een kijkje in de keuken te nemen.

Soorten stages

Oriëntatiestage / snuffelstage

De oriëntatiestage is voor vmbo-, havo- of vwo-leerlingen bedoeld om kennis te maken met het beroep / vakgebied en met werken in het algemeen.

De stage bestaat zowel uit meekijken als meewerken. Voor het volgen van een oriëntatiestage moet je minimaal 15 jaar oud zijn.

Meewerkstage

Tijdens het volgen van een BOL-, hbo- of wo-opleiding heb je de mogelijkheid om een meewerkstage te lopen. In een meewerkstage voer je werkzaamheden uit die je een beeld geven van het werk wat je later gaat doen.

We hebben bijvoorbeeld stageplekken beschikbaar voor leerlingen van het Hout- en Meubileringscollege, die de opleiding mbo scheeps- / jachtinterieurbouwer volgen.

Afstudeerstage

Voor de afsluiting van je mbo, hbo of wo opleiding vormt de afstudeerstage de afsluiting van je opleiding. Je voert hierbij een onderzoek uit naar een praktijkprobleem en adviseert hierover aan de opdrachtgever.

Zo leren we van elkaar. We hebben bijvoorbeeld regelmatig stageplekken beschikbaar bij de afdeling Engineering.

Wij vragen

Wat moet je doen om stage te lopen bij Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer?

Als onderdeel van de stage vinden wij het belangrijk dat je ook ziet hoe het is om te solliciteren voor een baan. Stuur ons daarom een motivatiebrief met een cv toe, dan gaan wij bekijken of wij mogelijkheden hebben in ons bedrijf.

Neem in je motivatiebrief op :

 • Wanneer je stage wil lopen
 • Welke opleiding je volgt
 • Welk vakgebied jouw interesse heeft
 • En waarom jij bij ons stage wil lopen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier