Recruiter
Randstad
VEGHEL, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Heb jij een jaar ervaring als recruiter coördinator / junior recruiter of intercedent? En vind jij het heerlijk om veel balletjes in de lucht te houden?

Wil je daarnaast nog de verantwoordelijkheid voor een portefeuille met operationele vacatures voor onze zelfbedieningsgroothandels?

Dan horen we graag van je.

Je krijgt als recruitment coördinator / junior recruiter veel verantwoordelijkheid en je bent een belangrijke schakel in het team.

Jij bent namelijk zowel in- als extern het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen. Daarnaast ondersteun je het team in diverse projecten en zorg je voor efficiënte processen.

Ook ga je zelf aan de slag met een eigen portefeuille. Hierin ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van vacatureteksten, het beoordelen van kandidaten en het voeren van telefonische sollicitatiegesprekken.

Vakmensen in de Foodservice voor onze zelfbedieningsgroothandels wordt jouw belangrijkste doelgroep.

Daarnaast bied je ondersteuning aan het Recruitment Team op administratief gebied waar mogelijk. En je hebt contact met o.

a. sollicitanten, managers en HR collega’s (zowel telefonisch als per mail).In deze rol rapporteer je aan de Manager Recruitment.

Profiel :

Ben jij die Recruitment Coordinator / Junior Recruiter met passie voor mensen en food?

 • Wij zoeken kandidaten met een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur richting P&O, HRM, Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde.
 • Je hebt minimaal een jaar recruitment ervaring en je bent gewend om veel ballen in de lucht te houden. Daarnaast ben je bekend met het werken met een Applicant Tracking Systeem (bij voorkeur Connexys).

 • Je beschikt over het vermogen met zeer uiteenlopende mensen makkelijk te communiceren. Daarbij werk je gestructureerd en kun je goed prioriteiten stellen.
 • Solliciteren :

  We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! We willen je daarom vragen om via de website te reageren en het cv te uploaden.

  Bij vragen mag je uiteraard altijd even bellen met 040-2606325. Marie-Catrien of Sophie staan je graag te woord.

  LET OP! deze positie is gecreëerd o.b.v. 0.8 fte. Sligro heeft de intentie om deze rol voor vast in te richten waardoor het mogelijk is om meer uur te gaan werken.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier