HR Administrator
Personato
Venlo, NL
6 dagen geleden

Kom werken bij ons!

Ben jij die HR medewerker die het administratieve proces als een geoliede machine draaiende weet te houden? Kun jij meerdere ballen hoog houden en ben je proactief ingesteld?

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Omschrijving

Als HR Administrator ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen van medewerkers en managers. Je beheert de HR-systemen met als doel het betrouwbaar waarborgen van de HR data.

Jij geeft uitvoering aan de personeelsadministratie met als doel volledige en actuele personeelsdossiers over de gehele linie van instroom tot uitstroom.

Daarnaast heb je goed zicht op het uitvoeren van de tijdige en correcte salarisverwerking. Door deel te nemen aan verschillende HR gerelateerde projecten draag jij je steentje bij aan het optimaliseren van processen en procedures.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier