Verzorgende IG Den Bosch
Maandag
Breda, Nederland
3 dagen geleden

Over de functie

Waarom werken als Verzorgende in Den Bosch?

Je komt te werken bij een organisatie die zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van je werk.

Je doet dit vanuit een positieve kijk op gezondheid, wat betekent dat je uitgaat van ieders eigen kracht en de mogelijkheid om zelf regie te voeren.

Aandachtig, betrouwbaar en samen zijn de sleutelwoorden hierin. Iedereen is uniek en daar stem jij je zorg op af, persoonlijk en dichtbij.

Je organiseert een totaalpakket van wonen, zorg en welzijn in samenspel met anderen.

Nadat je als Verzorgende in dienst bent gekomen bij Maandag® kom je te werken in Den Bosch in een jong en dynamisch team wat nog altijd aan het groeien is in kennis en ervaring.

Jij bent verantwoordelijk voor de cliënten met somatisch, psychische en psychogeriatrische problemen.

Wat doe je zoal op een dag?

Als Verzorgende IG verzorg en begeleid je ouderen volgens de zorgmethodiek en het in samenspraak opgestelde zorgplan, waarbij de dienstverlening is gericht op de individuele zorgbehoefte.

Op de afdeling draag je zorg voor een rustige sfeer en een goede gang van zaken. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het bijhouden van het zorgdossier en zorg je voor een goede informatieoverdracht.

Jij bent een Verzorgende IG met een echt zorghart!

Functie eisen

 • Diploma Verzorgende Niveau 3, -IG
 • Inzicht in Methodiek van zorgplan en zorgdossier
 • Klachtgericht en enthousiast
 • Zelfstandig en initiatiefrijk
 • Verantwoordelijk en ondernemend
 • Collegiaal en flexibel
 • Een warm hart voor cliënten en hun familie
 • Voldoende digitale vaardigheden om goed met een computer of tablet om te gaan
 • Een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) die niet ouder is dan 3 maanden
 • In overleg zijn de uren en startdatum te bespreken.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden naast een dienstverband een salaris conform de VVT CAO. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

  Samen met Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard behoren pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

  Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de functie of over de mogelijkheden van werken via Maandag®?

  Over het bedrijf

  Maandag® detacheert vakmensen binnen Zorg & Welzijn. Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou. Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers.

  Je kunt aan de slag bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicapten zorg (VVT) of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier