Senior accountmanager (40 uur)
Hocras
Almere, FL, Netherlands
15 uur geleden

Locatie : Almere

Heeft de horeca business geen geheimen meer voor je? Wil je jouw kennis, netwerk en commerciële vaardigheden succesvol inzetten?

Dan is dit dé baan voor jou!

Wij zijn op zoek naar een

SENIOR ACCOUNTMANAGER (fulltime)

Wat ga je doen?

Je bezoekt klanten en prospects binnen de doelgroep. Dit zijn die locaties met een hogere omzet of klanten met meerdere locaties.

Je hebt een netwerk in de horeca op dat niveau en je beweegt gemakkelijk binnen die klantengroep. Je begrijpt wat deze klanten bezighoudt (op operationeel, commercieel en financieel gebied) en bent een volwaardig gesprekspartner.

Bestaande klanten interesseer je tot uitbreiding van het afnamepakket en maakt meer jaren deals en bewaakt de voortgang.

Je wordt ondersteund door de inzet van de assortiment specialisten, de interne klantbeheerders en de verkoopcontroller.

Je kan geïnteresseerden ontvangen in ons nieuwe demo- en inspiratiecentrum in Almere. Daar komt men in contact met het assortiment en de bijbehorende specialisten.

Workshops en proeverijen ondersteunen deze inzet. We dragen graag bij aan het succes van onze klanten en inspireren ze met concepten en assortimenten met toegevoegde waarde voor hen.

Door middel van relatiemanagement met behulp van themadagen, leveranciersbezoeken en events kom je tot een hoger niveau van zaken doen en ben je echt de partner in business.

Wat is je plaats in de organisatie?

Je hebt een zelfstandige functie en hebt veel contact met de interne klantbeheerder en verkoopcontroller. Je rapporteert direct aan de directie.

Wie ben je?

Je bent commercieel en communicatief sterk, kan enthousiast overtuigen, maar ook goed luisteren en daar je acties uit halen.

Je kan omgaan met targets, bent zelf startend, accuraat en nieuwsgierig.

Je bent aantoonbaar succesvol in het binnenhalen van nieuwe accounts, en dit is ook waar je energie van krijgt.

Je hebt ervaring met de horeca en begrijpt de dynamiek binnen deze bedrijfstak en wat er zich afspeelt. Zo ben je een goede gesprekspartner voor je klant of prospect.

Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde commerciële opleiding op HBO niveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Goed cijfermatig inzicht.
 • Wat bieden we jou?

  Een leuke afwisselende baan met grote zelfstandigheid. Je kan je eigen netwerk opbouwen en verder uitbouwen. Je kan groeien binnen je functie.

  Je hebt een heel team van collega’s die je bijstaan en tools en info aanreiken. Je krijgt een goed salaris, bonus, onkostenregeling, smartphone, laptop en auto van de zaak.

  Wie zijn wij?

  Hocras is een online groothandel voor de foodprofessionals, met persoonlijk contact! We hebben vier specialismen binnen Hocras met ieder zijn eigen inkopers en verkopers.

  Dit zorgt ervoor dat er korte lijnen zijn en er direct gehandeld kan worden.

  Alle groepen binnen de vers zijn in eigen beheer. Zo is er een eigen slagerij, maar ook een vis- en kaassnijderij.

  Via concepten met assortimenten, workshops, opleidingen en speciale softwaretools wordt de klant geïnspireerd en geïnteresseerd.

  De klant is een restaurant, eetcafé, hotel, café, sportvereniging, dagzaak, bedrijfscatering, party cateraar of kleinschalige zorg.

  Interesse? We komen graag met je in contact!

  Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief naar sollicitatie hocras.nl

  Ook voor inhoudelijke informatie over deze functie of ons bedrijf kun je e-mailen naar sollicitatie hocras.nl of contact opnemen met Yvonne van de Riet op 036-75 11 125.

  Kan jij ons overtuigen van jouw toegevoegde waarde als Senior accountmanager voor ons bedrijf? Dan spreken we elkaar binnenkort op ons kantoor in Almere.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier