Dordrecht Merwedestraat, Vakantiekrachten 2020 - Dordrecht
Jumbo
Dordrecht, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

De leukste vakantiebaan van

We horen je denken : een leuke vakantiebaan? In een supermarkt? Jaja Ja, echt wel! De állerleukste zelfs. Je werkt namelijk in een supergezellig team met vrienden en leeftijdsgenoten.

En hé, het is niet zomaar een vakantiebaan. Je krijgt uitdagende en belangrijke taken.

Jouw goal

Je bent een superster, op welke afdeling je ook werkt. Word onze beste vakkenvuller en zorg ervoor dat de winkel er beter uitziet dan alle andere.

Of krijg het vanachter de kassa voor elkaar dat élke klant met een lach de winkel uit loopt. Sta je liever op de versafdeling?

Met jouw skills zorg je dat klanten altijd met heerlijk verse producten naar huis gaan. Welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het!

Hoe word jij onze nieuwste superster?

 • Je bent 15 jaar of ouder
 • Je bent beschikbaar in de maanden juni én augustus
 • Jumbo, daar gebeurt het

  Werken bij Jumbo voelt eigenlijk niet eens als werken. Sta je de ene dag nog gezellig samen vakken te vullen, de volgende dag loop je op de Jumbo racedagen (hallo Max Verstappen!).

  Of ga met je collega’s een leuk teamuitje doen, zoals een schaatsclinic van Sven Kramer. Dus of dit de leukste vakantiebaan van is?

  Echt wel! Zie jij jezelf al helemaal rondlopen in de leukste supermarkt van Nederland? Wij jou wel! Solliciteer nu op deze leuke vacature vakantiebaan winkelmedewerker, tot snel!

  Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek : wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

  Functie-eisen :

  Bedrijfsomschrijving :

  Jumbo is een gezellige supermarkt. In de winkel stellen we de klant centraal. Onze werkzaamheden zijn erop gericht dat de klant relaxed kan winkelen, alles kan vinden wat hij / zij nodig heeft, een goede service ervaart en weinig betaalt.

  We zoeken daarom collega's die de mouwen kunnen opstropen, maar ook bereid zijn om de klant op de wenken te bedienen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier