Grondwerker Zeewolde
Flexibility
Zeewolde, NL
6 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan als grondwerker en ben je bereid je handen uit de mouwen te steken? Dan zoeken wij jou! we zijn op zoek naar een gemotiveerde, hardwerkende en ambitieuze grondwerker.

Als grondwerker werk je aan verschillende projecten en verricht je alle voorkomende werkzaamheden in teamverband. Je bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die in of op de grond dienen te worden verricht.

Je hebt technisch inzicht en je bent bereidt om op flexibele tijden te werken.

Je werkzaamheden als grondwerker bestaan onder andere uit :

Assisteren bij de graafmachine en / of mobiele kraan.

Het inmeten, graven, hoogtes uitzetten, het plaatsen van kolken, etc.

Het leggen van kabels, leidingen, riool en buizen

Eenvoudige reparaties uitvoeren.

Egaliseren

Het leggen van bestrating

Functie eisen : Doorzettingsvermogen

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en ben jij de grondwerker die wij zoeken en ben je op zoek naar een nieuwe baan stuur dan een motivatiebrief met je cv (in word bestand) naar rob.

genefaas flexibility.nl of bel 06-50203365

Flexibility Eindhoven-Best is al geruime tijd hét uitzendbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk niveau.

Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers.

Voor kandidaten biedt Flexibility Eindhoven-Best optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier