Productiemedewerker Snacks
Perflexxion
Den Haag, NL
4 dagen geleden

Wat je gaat doen

Als Productiemedewerker Snacks kom je te werken in een groot en druk magazijn. Het is goedlopend bedrijf wat daarom in een 2-

ploegendienst werkt. Dit is omdat je dan meer kan produceren en de klanten eerder hun orders krijgen! Maar wat zijn nou jouw taken?

Jij wordt de rechterhand van de Operators. Samen houden jullie de productielijnen in de gaten. Je zorgt voor de aanvoer van producten aan de machines.

De machines moeten blijven produceren, daarom heb jij ook voor detail en weet precies wanneer er meer chocola, noten of suiker toegevoegd moet worden! Je bent constant met voedingsmiddelen aan het werken, vandaar dat je aangepast kleding van je werkgever krijgt.

Ook is het niet handig om hier te werken als je een noten- of chocoladeallergie hebt!

Over het bedrijf

Op deze moderne snackproductielocatie wordt dagelijks gebruik gemaakt van verschillende verpakkingsmethoden. In het bedrijf waar jij kan komen te werken is er voor alle snacks een specifiek verpakkingsconcept ontwikkelt.

Heb jij in de wereld van de industriële voedingsmiddelenindustrie werkervaring met doen van productiewerk en voldoe jij aan de volgende voorwaarden? Lees dan snel verder!

Wat verwachten wij van jou?

 • Jij hebt minimaal 1 jaar recente werkervaring als productiemedewerker in de voedingsmiddelindustrie en beschikt over een HACCP certificaat;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Jij beschikt over je eigen vervoer, want je kan hier niet altijd met het OV op werk komen;
 • Jij bent sportief en vindt het leuk als jouw werkzaamheden een beetje fysieke inspanning kosten.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een bruto start salaris van €1680,- op basis van fulltime werk, reiskosten vergoeding vanaf 10 kilometer afstand en aantrekkelijke toeslagen op jouw gewerkte ploeg-uren;
 • Wisselende ploegdiensten van 06 : 00 - 15 : 00 uur en van 14 : 00 23 : 00 uur waardoor jij op een prettige manier jouw vrije tijd kan invullen;
 • Een leuke fulltime baan voor langere periode, waar je aan de slag kan in een enthousiast team;
 • Wanneer jij jezelf hebt bewezen op de werkvloer heb jij zeker uitzicht op een vast dienstverband!
 • Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan snel jouw CV op! Na een eerste telefonische selectie nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor in De Lier.

  Werktijden

  Ploegendienst Direct solliciteren Bekijk vacature Zoek andere vacatures

  Solliciteren

  Voornaam Achternaam E-mail Telefoon Postcode Huisnummer Straat Woonplaats Vertel waarom jij geschikt bent voor deze functie Curriculum Vitae Hierbij verklaar ik dat ik het privacy statement gelezen heb en ermee akkoord ben.

  Ik ontvang graag de nieuwsbrief met vacatures per e-mail. Bezig met versturen...

  Solliciteren

  Bedankt voor je sollicitatie, we laten spoedig horen of je in aanmerking komt voor deze functie.

  Vacature doorsturen

  Werken in een heerlijk ruikende omgeving waar ze noten en chocola produceren? Werken in een 2-ploegendienst? Lees snel verder over de vacature Productiemedewerker Snacks om meer te weten te komen!

  Afzender

  Jouw naam Jouw e-mailadres

  Doorsturen naar

  Naam E-mailadres Stuur een bericht mee

  Vacature doorsturen

  Bedankt voor het doorsturen van deze vacature.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Continue" or "Continue with Google" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier