Projectleider
Hemink Groep
Holten, Overijssel, NL
4 dagen geleden

helicopterview

Je bent vanaf de ontwikkeling tot en met de oplevering verantwoordelijk voor jouw project(en). Zo kun je je inzetten om het geheel vanaf de start soepel te laten verlopen.

Je denkt proactief mee over de invulling. Daarbij kom je met innovatieve, duurzame voorstellen die de efficiency ten goede komen.

Hoe complex een project ook, jij houdt het overzicht. Je put uit je technische kennis en ervaring en bewaart te allen tijde de rust.

Je bewaakt de planning en de financiën en verzamelt een succesvol team om je heen. Met je collega’s, ketenpartners en opdrachtgever communiceer je voortdurend over de voortgang.

Je rapporteert maandelijks aan de directie.

Dit ben jij betrokken leidinggevende

Samenwerken is jouw tweede natuur

 • Je bent in staat om vanuit een helicopterview beslissingen te nemen
 • Je denkt graag mee over innovatieve oplossingen
 • Je bent betrokken en empathisch
 • Jouw enthousiasme is aanstekelijk
 • Je communiceert makkelijk op elk niveau
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten
 • Je werkt graag zowel zelfstandig als in een team.
 • Je hebt een rijbewijs B
 • Je hebt een hbo-opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar afgerond
 • Hier kom je terecht sterk team

  Je werkt zowel op de bouwlocatie als vanuit ons kantoor in Holten en / of Nijkerk. Samen met uitvoerder, calculator, werkvoorbereider, bewonersconsulent en vakmensen vorm je een sterk en slagvaardig team dat gaat voor het beste resultaat.

  Dit bieden we jou afwisseling en ontwikkeling

  In deze veelzijdige baan heb je volop vrijheid om je werk zo effectief mogelijk te doen. We zorgen voor een auto van de zaak, laptop, tablet en een mobiele telefoon met een zakelijk contract.

  Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om jouw ideeën in te brengen en te delen met je collega’s. We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen.

  Dat doen we o.a. in de Hemink Academy. Met aanvullende cursussen en volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast zijn er bedrijfsuitjes, borrels, bbq’s en wekelijkse bootcamps.

  De sfeer is informeel, no-nonsense en sociaal. Bij Hemink werk je met trots!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier