Verpleegkundige
GGz Centraal
Hilversum, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Wat ga je doen

Voor wie jij erbent? Jij bent er voor patiënten met ernstige psychiatrischestoornissen (EPA) die terecht komen op de High & Intensive Care(HIC).

Het gaat om mensen die voor het eerst worden opgenomen eninstromen vanuit verschillende behandelprogramma’s of patiënten dielanger in behandeling zijn bij FACT en in crisis verkeren.

Jijbiedt directe zorg aan deze patiënten en werkt onregelmatigediensten. Deze zijn divers, onvoorspelbaar en wisselend quaintensiviteit.

Kortom, je bent er als Verpleegkundige door :

 • het maken van een dagplanning in samenwerkingmet jouw collega’s.
 • het opschalen van zorgindien nodig.
 • het projectmatig bezig zijn metinhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen en je bent hierincoachend naar het team.
 • het voeren vanuiteenlopende gesprekken met de patiënt (bv. iemand die netherstellende is van een manie, of een patiënt vertelt overzijn / haar psychotische belevingen).
 • hetgeven van psycho-educatie.
 • Jouw nieuwecollega’s van de HIC wachten al op je. Met jou als verpleegkundigezijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden vandirecte zorg aan patiënten met ernstige psychiatrische stoornissen(EPA).

  Je werkt in een professioneel en enthousiastmultidisciplinair team, waarmee je regelmatig overlegt over welkezorg het beste past op dat moment.

  Op onze afdeling zijn de lijnenkort en is er ruimte voor ontplooiing en collegiaal overleg. Wegaan respectvol met elkaar om, zijn deskundig en optimistisch enstaan open voor goede ideeën en eigen initiatief.

  Hoe je ons team het beste kunt omschrijven?Innovatief, vooruitstrevend en we blijven in ontwikkeling. En hetbelangrijkste : we hebben plezier in wat we doen.

  We werken hard,mét ons hart.

  Waar ga je werken?

  Bij GGzCentraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als despecialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.

  000collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten.Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door teverbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen.

  Zo werken we samenaan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategischekoers? Je leest het hier.

  Onze locatiesvind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uitover Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe &Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?

  DeRembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi waarmensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek terechtkunnen voor een breed behandelaanbod.

  Zowel ambulante en klinischezorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Ookkunnen doorverwezen patiënten in psychiatrische crisis bij deRembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrischecrisisdienst.

  De regio Gooi- enVechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld overzeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Larenen Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s.

  Regie geven,kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgerichtzijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie oppatiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- enVechtstreek.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier