Planner
MS Schippers
Bladel
11 uur geleden

Planning en Expeditie

Als Planner ben je binnen Schippers verantwoordelijk voor de planning van alle service orders, waarbij je contact hebt met een 10-

tal servicemonteurs in 5 verschillende landen. Daarnaast beheer je de voorraad- en goederenbeweging in het centrale magazijn van onze service afdeling in Bladel. Erg afwisselend dus!

MS Schippers

Zonder antibiotica , daar maken wij ons bij MS Schippers sterk voor in de agrarische sector. Met ca. 400 medewerkers wereldwijd zorgen we ervoor dat de veehouder zijn bedrijf hierop

kan inrichten.

Schrik niet van het woordje agrarisch of veehouder . Heb je hier namelijk nog geen kennis van of kunde in, dan leren wij dat je toch gewoon! De sector is volop in ontwikkeling, boeren zijn dan ook echte ondernemers.

We zijn een bedrijf met een bewezen verleden en kansrijke toekomst. We staan bekend om onze no-nonsens mentaliteit en ons innovatief karakter.

We groeien. En dat doen we natuurlijk graag met collega’s die goed bij ons passen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier