Meewerkend uitvoerder
Randstad
Veghel, NL
3 dagen geleden

Heb jij affiniteit met beton en ervaring als meewerkend uitvoerder? Woon jij in de regio ’s-Hertogenbosch, Eindhoven of Helmond?

Dan zoeken we jou als meewerkend uitvoerder!

Onze opdrachtgever is een innovatief ontwerper en producent van industriële betonvloeren. Met hun producten en diensten, zijn ze marktleider in Nederland en België.

De organisatie bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen die gezamenlijk gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en realiseren van onderbouwconstructies zoals bedrijfsvloeren, funderingen, funderingspalen enz.

Wat ga je doen als meewerkend uitvoerder?

Als meewerkend uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de benodigde materialen op de bouwplaats. Je hebt overleg met de projectleider en uitvoerder van de opdrachtgever over de detailplanning en bouwplaats gerelateerde zaken.

Als meewerkend uitvoerder heb je een uitvoerende, organiserende en controlerende rol. Je werkt zelfstandig, stuurt collega’s aan en rapporteert aan de werkvoorbereider.

Ook voer je diverse betonwerkzaamheden uit, zoals het vormgeven van betonnen bouwelementen, beton verwerken en ontkisten en demonteren.

Wat vragen wij van een meewerkend uitvoerder?

 • Afgeronde bouwkundige opleiding
 • Aantoonbare ervaring als voorman of meewerkend uitvoerder
 • Flexibele instelling (Geen 9 tot 5 mentaliteit)
 • Rijbewijs B + eigen vervoer
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Wat bieden wij jou als meewerkend uitvoerder?

  Een marktconform salaris conform CAO Afbouw. Hoogte salaris afhankelijk van ervaring en leeftijd. Volop mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei binnen een professionele organisatie met informele sfeer.

  Herken jij jezelf in de vacature van meewerkend uitvoerder? Reageer dan via de onderstaande button solliciteer . Vul je gegevens zo compleet mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met jou op!

  Heb je vragen? Bel dan met mij, Juliet Mol Recruiter Randstad Bouw, op 06-18214788 of stuur je CV naar dan neem ik persoonlijk contact met je op.

  Mocht je nog twijfelen of heb je vragen aarzel dan niet en bel me.

  Werken via Randstad Bouw biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. De unit 'kader personeel' bemiddelt dagelijks in kader functie binnen de bouw.

  Meer informatie en onze actuele vacatures vind je op https : / / www.werkzoeken.nl / 1238 randstad / werk / 1456973 meewerkend-

  uitvoerder / ?utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term veghel .

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier