Account Manager Food Industry
Michael Page International Netherlands SA
Breda, Noord Brabant, NL
6 dagen geleden
source : Monsterboard

Ben jij actief in de Food & Beverages en ben jij op zoek naar een nieuwe commerciële uitdaging? Lees dan verder! Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een internationaal opererende speler in de Food & Beverages.

Wegens groei zijn zij op dit moment op zoek naar meerdere account managers variërend van medior tot senior niveau. Omschrijving Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van diverse producten aan klanten in de voedingsmiddelen industrie.

Je bent de schakel tussen de klant en alle relevante interne stakeholders. Daarnaast ben je actief met verschillende verbetertrajecten op de commerciële afdeling.

Verdere verantwoordelijkheden : Verstevigt van de positie van de organisatie bij bestaande relaties, dit doe je door actief mee te denken in producten en processen bij je klant en hier commercieel op in te spelen Onderzoek van mogelijkheden tot nieuwe afzetkansen in de markt Signaleren van trends in de markt en hier op inspelen Onderhandelen van commerciële condities Geven van voorlichting en informatie en coördineren van een snelle en adequate afhandeling van klachten Rapporteren aan de Sales Manager.

Profiel van kandidaat Minimaal een afgeronde HBO diploma Zeker 3 jaar relevante werkervaring in de Food & Beverages. Ervaring in de Food Ingredients markt is een zeer sterke pre Inzicht en interesse in de internationale voedingsmiddelenindustrie.

Aanbod Een interessant salarispakket met een auto van de zaak, laptop, telefoon en uitgebreide pensioenregeling De kans om aan de slag te gaan bij een speler van wereldformaat.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier