Software Engineer
Twiglers
nl
9 dagen geleden
source : Jobbird

BedrijfsomschrijvingOnze opdrachtgever is een bedrijf met meer dan 200 medewerkers en is gespecialiseerd met betrekking tot het inrichten en oplossen van complexe elektronische vraagstukken binnen de industrie (energie, water, chemie, food) en machinebouw.

FunctieomschrijvingVoor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar (senior) software engineers. Jij draagt, als software engineer, bij aan automatiseringsoplossingen voor onder andere, afvalwater, schoon drinkwater en het bottelen van pils.

Taken en verantwoordelijkheden : Technisch verantwoordelijk voor projectenKlantvragen vertalen naar een functioneel- en technisch ontwerp en de juiste configuratie-

en systeemdefinitiesOntwikkelen van software applicaties voor PLC en SCADA oplossingenSoftware testenOverleg met klantenAls Software Engineer werk je samen met ongeveer 50 collega’s van de afdelingen hardware-

en software engineering aan diverse projecten. De teams bestaan uit ervaren collega’s en collega’s die net hun opleiding hebben afgerond.

Onze opdrachtgever zorgt ervoor dat je kennis op peil blijft. Hiervoor volg je trainingen, maak je examens en past dit toe in verschillende projecten.

Functie-eisenHBO diploma richting Industriële Automatisering, Mechatronica, informatica, werktuigbouwkunde of elektrotechniekNet afgestudeerd of enige jaren ervaring binnen de industriële automatiseringHoudt van afwisseling en verschillende technische uitdagingenJe wordt enthousiast van veel vrijheid en veel verantwoordelijkheidJe wil jezelf ontwikkelen zowel op technisch-

als op persoonlijk niveauJe zet net dat extra stapje om aan de vraag van de klant te voldoen.Verder heb je kennis van : Siemens TIA, Schneider Unity en Citect.

 • Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je goed in teamverband werken.ArbeidsvoorwaardenNa één jaar een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Een zeer aantrekkelijk salaris;Laptop en Smartphone;24 vakantiedagen én 13 ATV of 5% projecttoeslag;Pensioenopbouw;Begeleiding en carrière advies met opleidingsmogelijkheden.

  Bezoek www.teqoia.com voor meer informatie over de vacature Software Engineer of solliciteer online op de vacature Software Engineer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier