Casual Waiter Lobby Bar
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
3 dagen geleden
source : Hotelprofessionals

Dit is een prachtige kans om deel uit te maken van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station.

Gelegen in het hart van het historische stadscentrum, pal naast het Centraal Station, biedt het moderne DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station prachtige uitzichten en buitengewone service.

Het hotel bestaat uit 557 stijlvolle kamers, inclusief 48 fantastische suites en 3 daktuinen. City Café, Eastwood, Lobby Bar, Executive Lounge en onze Starbucks zijn geweldige hot spots in de stad.

De eerste verdieping biedt uitgebreide vergader en evenement mogelijkheden met 15 flexibele zalen.

SkyLounge Amsterdam met rooftop terras, op de hoogste verdieping van het hotel, is een stijlvolle ontmoetingsplaats met baristas, cocktail experts en dagelijks een DJ.

Vanaf de rooftop kunnen gasten genieten van een adembenemend 360-graden uitzicht over de historische stad, Amsterdam.

Als een Lobby Bar Waiter / Waitress, zal je verantwoordelijk zijn voor het leveren van een fantastisch ontbijt, lunch en diner ervaring voor onze gasten.

Vanaf het moment van aankomst tot vertrek, en elke stap er tussen, zal jij de gast een fantastische, kennisvaardige service ervaring leveren.

Gelieve heb je al eerdere ervaring in een vergelijkbare rol of in een gastenservice omgeving en ben je in staat om je ware passie voor excellente service te demonstreren.

Attent en proactief, je bent een communicatief zelfstandig en zelfverzekerd, zowel in Nederlands als in Engels, en kan goed samenwerken met een hecht team.

Kennis en een uitgesproken interesse in kwaliteit van gerechten en wijnen is gunstig, zo ook een verwante kwalificatie, hoewel dit is niet vereist.

Hoge normen, trots op persoonlijke uitstraling en presentatie zijn van essentieel belang. Vooral jouw passie voor mensen en het leveren van uitstekende service zijn bepalende factoren.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier