Student voor de opleiding spoedeisende hulp verpleegkundige
Tergooi
Utrecht, NL
23 uur geleden

Je krijgt op de SEH te maken met slachtoffers van grote en kleine ongevallen en zorgvragers van alle specialismen in acute en stressvolle situaties.

Een spoedeisende hulpverpleegkundige :

 • Bepaalt de urgentie, stelt prioriteiten en verricht zelfstandig handelingen. Jouw actieve medewerking, inzichten en specialistische observaties zijn hierbij onmisbaar
 • Treedt in kritieke situaties acuut handelend op
 • Schakelt tussen de verschillende ziektebeelden, daarbij is evidence-based practice en klinisch redeneren leidend binnen Tergooi
 • De opleiding

  De opleiding tot SEH-verpleegkundige duurt afhankelijk van je contracturen 15 tot maximaal 19 maanden, bestaat uit een praktisch deel en een theoretisch deel en start voorjaar 2020.

  De theoretische lessen worden gevolgd bij de Amstelacademie. Tijdens de opleiding werk je als student gedurende de opleiding minimaal 28 uur per week op de spoedeisende hulp van ons ziekenhuis.

  De opgedane theoretische kennis wordt hier in praktijk gebracht. Ook zal je op verschillende afdelingen stage lopen. Iedere student krijgt 2 vaste werkbegeleiders die gedurende de opleiding als een mentor fungeren.

  Er is tevens een praktijkopleider op de afdeling aanwezig die alles rondom de opleiding coördineert. Voor je aan de opleiding start is er een voorwerkperiode van 3 maanden op de SEH.

  Ook bestaat de mogelijkheid om een periode voorafgaand aan je opleiding extra ervaring op te doen op de AOA.

  Over Tergooi

  Tergooi gaat een nieuwe en uitdagende fase in waarbij de komende jaren op de locatie Hilversum een nieuw ziekenhuis wordt gebouwd.

  Hiermee wil Tergooi tot de kopgroep van beste ziekenhuizen in Nederland blijven behoren. De afdelingen Spoedeisende hulp (SEH) van Tergooi beschikken over een traumakamer en een speciaal ingerichte kinderkamer.

  Ons hechte team bestaat uit enthousiaste medewerkers die samen meewerken aan kwaliteitsverbetering en ontwikkeling binnen de Spoedeisende Hulp.

  Wij willen de patiëntenzorg organiseren in de vorm van doelmatige en soepel verlopende zorg. Meer weten over de SEH?

  Arbeidsvoorwaarden :

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.Deze functie is ingedeeld in FWG 45 met het daarbij behorende salaris van maximaal € 3.

  072, - bij een fulltime (36 uur) dienstverband.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier