Ervaren Control Engineer met ambitie om leiding te geven
ICT Group
Utrecht, UT, Netherlands
4 dagen geleden

Onze Industriële Automatiseringspecialisten houden zich dagelijks bezig met complexe softwarevraagstukken. Het monitoren van 800 miljoen liter olie, het veilig laten samenwerken van 45 tunnelinstallaties, het aansturen van een waterzuivering of het stroomlijnen van de productie van 2800 kazen per uur : het zijn voorbeelden van vraagstukken waar jij dagelijks slimme oplossingen voor zoekt.

Wij nodigen je uit om samen met ons de (aankomende) projecten te bespreken en jouw rol hierin te vormen.

De functie :

Je bent een ervaren professional, dus we hoeven de voor de hand liggende werkzaamheden niet voor je op te sommen. Bij ICT Group werken we aan PLC, SCADA, DCS en MES-projecten binnen de domeinen food, chemie, farma, water, infra en offshore.

Je gaat werken in de branche en met de technologie die het beste bij je past. We werken aan (fixed-price) projecten op onze vestigingen in Oosterhout, Bergen op Zoom, Deventer en Groningen, maar hebben opdrachten bij klanten in het hele land.

Je krijgt de kans om de technische kartrekker te zijn in de projecten. Samen met je team van collega's werk je samen om de meest uitdagende projecten te realiseren.

Jij houdt het overzicht over de grote lijnen, maar indien nodig stuur je collega's op detailniveau aan of spring je bij als software developer.

Wat vragen we?

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau en voldoende kennis en ervaring om complexe PLC / SCADA, DCS of MES softwareprojecten van design tot inbedrijfstellen in goede banen te (leren) leiden.

Je weet deze niet alleen uit te voeren, maar bent ook in staat advies te geven aan klanten door in te spelen op de behoeftes die zij hebben.

Je weet standaarden en procedures te onderhouden en uit te breiden. Je bent analytisch en communicatief sterk en wilt jezelf blijven ontwikkelen binnen je vakgebied.

Wij hebben focus op Siemens, Schneider, ABB en Wonderware. Ervaring met minstens één van deze platformen is daarom vereist.

Onze belofte aan jou :

1. We hebben aandacht voor jou en je loopbaan

Bij ICT ben je geen nummer. We hebben oog voor jou en jouw behoefte. We vinden een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk en samen met jou bepalen we op welke projecten je werkt, welke technologieën je interessant vindt en waarin je verder wilt ontwikkelen.

2. We vergroten jouw marktwaarde

Je kunt werken met de nieuwste technieken in state-of-the-art projecten. Daardoor kun je jouw kennis omzetten in ervaring.

Vanaf het begin investeren we in certificering en training. Je krijgt in je eerste jaar bijvoorbeeld een volledige PA-certificering.

 • Verder maken we een ontwikkelplan waarin uiteraard ook salarisgroei wordt meegenomen. Zo zorgen we ervoor dat je een betere professional wordt;
 • ook als je al veel ervaring hebt.

  3. We bieden je kansen en uitdagingen

  ICT is een organisatie die volop in beweging is. We groeien en breiden onze dienstverlening uit. Je werkt samen met de beste vakgenoten en hebt de mogelijkheid om je kennis te verdiepen of juist verbreden.

  Ben jij een ervaren Control Engineer en klaar voor de volgende stap als lead-engineer of technisch projectleider? Wij bieden jou de mogelijkheid om deze ambitie waar te maken.

  We investeren in jouw ontwikkeling en hebben de mooiste projecten waarin jouw kennis en ervaring volledig tot zijn recht komen.

  Omdat wij geloven in jou, houden we het niet bij vage beloftes, maar bieden je direct de functie die jij ambieert plus de arbeidsvoorwaarden die daarbij horen.

  Dit hebben we jou te bieden :

 • Een meer dan marktconform salaris
 • 13e maand : elk jaar een extra maandloon als vaste bonus
 • 29 vakantiedagen : met de vrijheid om dagen bij of te verkopen
 • Pensioenregeling : een goede regeling voor je oude dag
 • Leaseauto : of een vergoeding voor je eigen auto
 • Onkostenvergoeding : een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten
 • Opleidingen : houd je kennis op peil in onze ICT Academy
 • Boekenbudget : koop boeken of hard- of software voor jezelf.
 • Interesse?

  Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan je reactie via het online sollicitatieformulier of per mail naar jonathan.van.

  oudheusden ict.nl. Heb je vragen? Bel ons gerust op 088-9082000 en vraag naar Jonathan van Oudheusden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier