Proces safety specialist
Thehumannetwork
Utrecht
2 dagen geleden

Proces safety specialist

Ben jij een ervaren proces safety specialist met de nodige ervaring in de Petro(chemie)? Zie je jezelf bovendien werken bij toonaangevende opdrachtgevers in het westen van Nederland?

Kijk dan verder en reageer!

 • Utrecht
 • HBO werk- en denkniveau
 • Remko Monshouwer / Business Manager

  Jouw functie

  Als proces safety specialist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van RI&E's tbv ce markering je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de VGM plannen ontwerp- en uitvoeringsfase.

  Ook houd je je bezig met het opstellen van de Atex (137) documenten en het uitvoeren van Hazop studies en brandrisico analysis.

  In de de dagelijkse gang van zaken zoeken we iemand die rust en structuur brengt en mensen mee krijgt.

  Jouw profiel

 • Meerdere jaren ervaring in de (Petro)Chemie
 • In bezit van een HVK / Moshe / Process Technologisch of Chemisch Technologisch diploma
 • Communicatief sterk
 • Kennis van de engelse taal in woord en geschrift.
 • Wat biedt deze Proces Safety Specialist vacature jou?

  Uniek binnen Yellotec is de beloningstructuur. Onze medewerkers hebben een vast dienstverband op basis van een variabel salaris, de mid-

  lance constructie. De professional krijgt maar liefst 70 procent van wat Yellotec de klant factureert en is tevens verzekerd van een vast basissalaris.

  Daardoor verdien je het salaris van een directeur (70K 120K), en ben je in geval van ziekte of geen opdracht toch verzekerd van inkomen.

  Uiteraard regelen wij alle (administratieve) zaken.

  Daarnaast bieden wij een onkostenvergoeding , een lease regeling, flexibele employee benefits en een uitstekende vakantiedagenregeling.

  Wat biedt Yellotec?

  Zoek je een organisatie die zorgt voor zekerheid en groei? Een organisatie die jouw ontwikkeling als HSE-expert én als adviseur centraal stelt?

  Ben je op zoek naar een leuke informele club die je kan meehelpen op te bouwen naar een kwalitatieve niche speler in de markt?

  En zoek je de vrijheid en flexibiliteit van het ondernemerschap, en wil je daar dan ook naar worden beloond? Dan ben je bij ons op de juiste plaats!

  Wil je meer weten over werken bij Yellotec of heb je nog vragen?

  Onze Business Managers maken graag tijd vrij voor een oriënterend gesprek. Je kunt ons bereiken op of per mail

  Wil je deel uitmaken van een groep veiligheidsconsultants? Stuur ons jouw CV!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier