Zwemonderwijzer
Stichting Sportbedrijf Koog a/d Zaan
Koog aan de Zaan, NL
3 dagen geleden
source : deBanenSite

Stichting Sportbedrijf Koog a / d Zaan zoekt een Zwemonderwijzer te MBO geplaatst op 06-09-2019

Sportbedrijf Zaanstad is een maatschappelijk betrokken en innovatieve exploitant van sportaccommodaties in de gemeente Zaanstad.

Het Sportbedrijf exploiteert drie (multifunctionele) zwembaden, sporthallen, gymzalen en is verantwoordelijk voor Sportstimulering in de gemeente Zaanstad.

We zijn een organisatie volop in beweging. Voor Zwembad Zaangolf in Koog aan de Zaan zijn wij opzoek naar een :

Zwemonderwijzer (m / v) (20-25 uur)

doordeweeks en op zaterdag)

Functie :

Als Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en eventueel doelgroepactiviteiten.

Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je hebt dagelijks contact met de (ouders van) bezoekers en zorgt voor sportieve ontspanning.

Daarnaast geef je uitvoering aan commerciële (zwem)activiteiten, houd je toezicht en zorg je voor een schone werkomgeving.

Je gaat oplossingsgericht te werk en je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe producten en diensten.

Functie eisen :

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 3 richting zwemonderwijzer : eenheden 1, 2 en 3.

Daarnaast beschik je over een EHBO diploma. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen.

Je neemt verantwoordelijkheid en treedt daadkrachtig op bij ongewenste situaties.

Dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden ben je sterk in het leggen en onderhouden van contacten. Het is voor jou geen probleem om in de weekenden en avonduren te werken.

Daarnaast ben je flexibel en ben je in staat om het programma aan te passen aan de activiteit en doelgroep.

Aanbod :

Sportbedrijf Zaanstad is een dynamisch en sportief bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten.

Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden schaal 4 en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Spreekt deze functie je aan, solliciteer vóór 01-10-2019.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de selectieprocedure.

Interesse in de functie van Zwemonderwijzer bij Stichting Sportbedrijf Koog a / d Zaan regio ?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier