Principal Java Developer Wassenaar
CODEGUILD
Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw functie : Principal Java Developer Wassenaar Help jij graag een wereldwijd operende tech organisatie naar de wereld van serverless, cloud, containerization en microservices architectuur?

Vind je het leuk om te werken aan echte tastbare uitdagingen, die impact hebben op honderden miljoenen mensen over de hele wereld?

Ben je dol op het werken aan zeer gedistribueerde, high available en low latency systemen? Wil je werken met senior+ backend-engineers, waar zelfs iemand met jouw ervaring nog van kan leren?

Dan ben je hier aan het juiste adres, lees verder! Dit gevestigde technologiebedrijf laat sinds jaar en dag grootste low latency, fault tolerant en gedistribueerde systemen probleemloos te functioneren.

Zij zorgen ervoor dat zeer belangrijke systemen waterdicht 24 / 7 zijn en blijven. Let wel : Letterlijk honderden miljoenen consumenten en duizenden bedrijven kunnen participeren in onze wereldeconomie dankzij dit tech bedrijf! Op het moment zijn zij al hun systemen en producten in Nederland compleet aan het upgraden.

Dit betekent dat Cloud, CD, Microservices Architectuur, Serverless, Containerization en werken op een Spotify-manier wordt geimplementeer.

Hetzelfde geldt voor kennissessies, software vakmanschap en agile werken. Hier kun jij een organisatie in transitie helpen de toekomst in te stappen! Natuurlijk zul je dit niet alleen doen! Momenteel hebben ze meerdere teams met de beste backend-software-engineers die je kan vinden.

Mensen met jarenlange ervaring met het bouwen van geweldige software engineering-culturen en zeer heavyloadsystemen die 24 / 7 paraat staan.

Jouw rol : principal Java Developer Wassenaar In uw rol als principal Java Developer Wassenaar kun je meteen vastbijten in een van de verschillende (greenfield) producten die zij momenteel bouwen, gebaseerd op de nieuwste normen zoals hierboven opgenoemd.

Eén ding is zeker : je zal werken aan prestatiegerichte, low latency en high available systemen, die worden gebruikt door een krankzinnig aantal eindgebruikers! Van dag tot dag werk je in een van de zelfsturende autonome development teams , waar je betrokken zult zijn bij architectuur, ontwerp, technische implementatie, deployment en hulp bij het verder vormgeven van de bestaande software-engineering.

Als Principal Java Developer Wassenaar help je mee met het bepalen van de coderingsnormen, kennis-sessies, mentoren en beinvloeden van de verdere ontwikkelingen van de al indrukwekkende wereldwijde visie voor de toekomst.

Als je geïnteresseerd bent om te werken met de nieuwste technologieën, best practices voor software ontwikkeling, geweldige mensen waar je van kunt leren en een bedrijf kunt helpen dat in transitie is met het opzetten van de beste software-engineeringomgeving van Zuid-Holland , dan is dit de klus voor jou! Wat vereist is?

Je begrijpt Java Software Engineering op een hoog conceptueel niveau +3 jaar ervaring met het bouwen van high performance / heavy load systemen Uitstekend in communicatie en je hebt ervaring met architectuur & moderne SE-best practices Ervaring met microservices-architecturen Ervaring met Serverless, Cloud, Docker, Kubernetes, Ansible en Terraform is een pluspunt Ervaring met CI / CD Automation is een groot pluspunt Wat wordt aangeboden?

Tot € 85.000 bruto per jaar op basis van 40 uur + tussen 15 tot 30% bonus! 27 vakantiedagen + 2 vrije dagen voor vrijwilligerswerk Openbaar vervoer volledig gecompenseerd of 19c / km met de auto (voldoende parkeerruimte!) Geweldige hardware Gratis fruit + goedkope lunches Hun eigen codeeracademie Ben je gepassioneerd in het bouwen van heavy load, high available systemen en wil je een wereldwijde impact maken als Principal Java Developer Wassenaar?

Stuur dan je CV naar Robert Hawker via of reageer meteen via het onderstaande formulier.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier