IT-architect
Belastingdienst
Apeldoorn, NL
4 dagen geleden

Functie-eisen

 • Je hebt een aantoonbaar academisch werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring in een datacenter of werkplek die is gericht op infrastructurele ontwikkelingen (systeemarchitecturen).
 • Je hebt kennis van gedistribueerde platformen en concepten, zoals Cloudplatformen, Z / OS en de bijbehorende systemen
 • Je hebt een duidelijke visie op infrastructuur en hosting
 • Je hebt kennis van Open CA Certified IT Architect (level 1) én dat geldt ook voor TOGAF Foundation (level 1), ArchiMate Introduction, Operational Modelling.
 • Het is een pré als je kennis hebt van service oriented architecture, evenals identity en access management, security management services, cryptografie.
 • Jouw competenties?

 • creativiteit
 • plannen en organiseren
 • samenwerken
 • overtuigingskracht
 • bestuurssensitiviteit
 • Herken jij jezelf ook hierin?

  Je bent iemand die gemakkelijk contact maakt en je hebt inzicht en aantoonbare affiniteit met de technische kant van ICT.

  Je doorziet complexe vraagstukken snel en je geeft daarover (on)gevraagd advies. Je beschikt over een functioneel netwerk en weet hoe je kunt bewegen in een politiek-bestuurlijke organisatie.

  Je hebt een natuurlijk overwicht en bent in staat anderen mee te nemen in en zo nodig te overtuigen van jouw (ontwerp)voorstellen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Salarisniveau schaal 12

  Maandsalaris Min €3740 - €5559 (bruto)

  Contractduur -

  Minimum aantal uren per week 32

  Maximum aantal uren per week 36

  Overige arbeidsvoorwaarden

  Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer.

  Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

  Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

  Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

  De organisatie - Belastingdienst

 • Bij de Belastingdienst werken 28.000 mensen verspreid over het hele land. We zijn verantwoordelijk voor heffing, inning en controle van belastingen en premies volksverzekeringen.
 • Daarnaast sporen we fraude op, verrichten we douanetaken en zorgen we voor de uitbetaling van voorlopige teruggaven en huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag.

  In teams werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus aan de dienstverlening voor miljoenen burgers en bedrijven.

  Op dit moment is de Belastingdienst volop in beweging; de rol van data wordt steeds groter en werkzaamheden worden in toenemende mate gedigitaliseerd.

  Maar in welk team of vakgebied je ook werkzaam bent : bij de Belastingdienst heb je direct een verantwoordelijke functie, van waaruit je je in verschillende richtingen verder kunt ontwikkelen om burgers en bedrijven in Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn.

  De Belastingdienst is op weg naar de toekomst!

  De afdeling - Directie Informatievoorziening / IBS

  De Directie Informatievoorziening (IV) heeft een integraal jaarplan. De organisatie werkt voor de gehele Belastingdienst en heeft als doel de Belastingdienst optimaal te ondersteunen.

  Daartoe werkt IV met de business samen op basis van functionele gelijkwaardigheid. In onderling overleg wordt de prioriteitstelling vastgesteld, waarbij de eindverantwoordelijkheid steeds meer schuift richting de business.

  Onderdeel Integratie Business Services (IBS) brengt IV-voorzieningen voort in aansluiting op het primair proces.

  Bijzonderheden

  We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

  Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit :

  Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.

  Daarna kunnen we beoordelen of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen. Als dat het geval is, vindt van (datum) tot en met (datum) de voorselectietest plaats en de zogenaamde controletest vindt plaats op (datum).

  Een (online) voorselectietest en / of een assessment kan deel uit maken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten) evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier