Technicus E&I
Stork NL
Rotterdam Botlek
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Technicus E&I die op locaties zelfstandig storingen verhelpt c.

q. voorkomt. Jij bent een specialist op het gebied van elektro, meet- en regelsystemen en pneumatische installaties. Jij voert als Technicus E&I de werkzaamheden zodanig uit dat de apparatuur functioneert volgens de gestelde eisen op veiligheids-, kwalitatief en technisch gebied.

Jouw andere werkzaamheden zijn :

 • Je verricht werkzaamheden met betrekking tot onderhoud, storingen en reparaties uit aan bestaande of nieuwe installaties;
 • Je voert modificaties en inspecties uit aan bestaande of nieuwe installaties;
 • Je voert test- en inbedrijfstelling werkzaamheden uit aan bestaande of nieuwe installaties;
 • Je bent bereid consignatie te lopen en in ploegendienst zelfstandig te werken.
 • Je bent bereid waar nodig andere werkzaamheden te verrichten binnen jouw vakgebied en kleine werktuigbouwkundige werkzaamheden.
 • Functie-eisen

  Binnen Stork hechten wij veel waarde aan een aantal kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft, je continu streeft naar het leveren van resultaat en aan verwachtingen van de klant voldoet.

  Je werkt op een prettige manier samen met anderen en past je opgebouwde kennis en technologie zo goed mogelijk toe.

 • Jij bent in het bezit van minimaal een MBO opleiding E (o.a. elektrotechniek, energietechniek, elektronica,) of Meet- en Regeltechniek / Besturingstechniek of Algemene Onderhoudstechniek;
 • Je hebt ervaring in een industriële omgeving;
 • Je hebt kennis van keuringseisen, meet- en beproevingstechnieken en in het gebruik van test en kalibratieapparatuur. Kennis van hydrauliek, procesautomatisering, waaronder PLC en meet- en regeltechniek is een pré;
 • Je hebt geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden (consigntatie + ploegendienst);
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden.

  Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

  Locatie : de standplaats is Rotterdam

  Aantal uur per week : 40 uur per week

  Contractduur : contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

  Bedrijfsinformatie

  Stork is een internationale, technische dienstverlener op het gebied van Asset Integrity Management. Dat wil zeggen dat wij een uitgebreid pakket aan oplossingen en gespecialiseerde diensten leveren, die ervoor zorgen dat de bedrijfsinstallaties van onze klanten in de Olie-, Gas-, Chemie- en Energiesector zo optimaal mogelijk ingezet en onderhouden worden.

  Voor onze ruim 13.000 medewerkers telt maar één ding : voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen.

  Hierbij staan veiligheid, een tijdige levering en excellente kwaliteit centraal. Samen werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van E&I en automatisering op een tankpark, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier