Directeur Daltonschool De Mariënborn
Algemene Vereniging Schoolleiders
Oosterbeek , Netherlands
1 dag geleden

Over de vacature

Samen voor ieder kind - want ieder kind kan alles leren

Basisschool De Mariënborn in Oosterbeek zoekt een :

Directeur - 32 uur per week (0,8 fte)

En niet zomaar één : want dit team en deze plek heeft jou als schoolleider veel te bieden! Mensen die bij DeBasisFluvius werken hebben lef, zijn van nature nieuwsgierig en steken elkaar daarin aan.

Binnen de school is er sprake van een ontspannen en inspirerende werksfeer, gedragen door een enthousiast en ambitieus team.

Als onze directeur ben jij het boegbeeld van de school. Je werkt met het team aan de profilering van de school en bent toegankelijk voor alle betrokkenen in en rond de school.

Je gaat op inspirerende en uitdagende wijze de dialoog met ons aan, zodat we samen op een creatieve en ondernemende manier werken aan de borging en de voortzetting van de ingezette (onderwijskundige) ontwikkelingen binnen de school.

We zijn ambitieus en dat zoeken we ook in onze nieuwe directeur. De afgelopen jaren is ingezet op het verstevigen van ons Daltonconcept, EDI (Expliciete Directe Instructie), OPO (Opbrengstgericht Passend Onderwijs) en een MuziekImpuls.

In de komende periode zullen we actief inzetten op gepersonaliseerd leren door middel van de NRO subsidie die we toegekend hebben gekregen.

We vragen van de directeur om de ingezette ontwikkelingen met ons verder vorm te geven en te borgen. Je gaat je bij ons niet vervelen! We hebben ook een uitgebreid functieprofiel omschreven, waarin we nog meer vertellen over de school, onze stichting en wie we zoeken.

Wat bieden we :

 • Zowel op schoolniveau als op het niveau van DeBasisFluvius zijn we voortdurend in ontwikkeling. We bieden je dus uitdaging en vragen lef van jou om dat aan te gaan;
 • Ruime opleiding en ontwikkelmogelijkheden;
 • Een DB inschaling met marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een betrokken groep mededirecteuren die nauw samenwerken en reflecteren (directie leerkring Renkum);
 • Een betrokken en bevlogen team.
 • Wat zoeken we in de directeur :

 • Je omarmt de visie en werkwijze van het Daltononderwijs en hebt van nature de insteek om dit samen met het team door te ontwikkelen, verder uit te bouwen en te borgen.
 • Je committeert je aan de richting die de afgelopen jaren is ingezet, daarmee borg je de (onderwijskundige) ontwikkelingen en bouwt deze met het team verder uit;
 • Je bent een natuurlijke leider die (het nemen van) eigenaarschap bij alle teamleden bewerkstelligt, maar daarbij (onderliggende) teamprocessen in het oog houdt.
 • Je hebt hoge verwachtingen van de teamleden en ondersteunt hen op uitnodigende, motiverende en realistische wijze. Daarmee stimuleer je een professionele aanspreekcultuur waarin een duidelijke combinatie van empathie, humor en zakelijkheid zichtbaar is;
 • Je bent zichtbaar voor team, leerlingen en ouders en sterk in het profileren van de school - opstellen van plannen doe je in samenspraak met het team;
 • Je bent een gelijkwaardige gesprekspartner voor zowel team, leerlingen, ouders, bestuur als gemeente. Je werkt vanuit verbinding met het dorp : deze behoud en verstevig je;
 • Je kunt op een creatieve en ondernemende manier uitdagingen aangaan. Dit doe je vanuit een natuurlijke daadkracht en besluitvaardigheid;
 • Je bent communicatief zeer sterk, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent laagdrempelig, open en toegankelijk maar ook in staat grenzen aan te geven.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier