Innovatie Engineer
continu
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Innovatie Engineer

In de functie van ontwikkel engineer is het de bedoeling dat je inventariseert en kijkt naar de wensen van de klant. Dit zal je doen in samenwerking met de manager van de afdeling sales.

Daarnaast is er een intensieve samenwerking met andere product engineers over het gewenste eindontwerp van de (potentiele) klant.

Je rapporteert aan je direct leidinggevende en draagt kennis en inzicht over aan collega product engineers en medewerkers inkoop, verkoop, en bedrijfsbureau ten behoeve van uitvoering engineeringproject.

Spreekt de functie van ontwikkel engineer je aan en beschik je over de volgende eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Afgeronde HTS-opleiding werktuigbouwkunde;
 • Kennis van Solidworks, AutoCAD, Excel, Word en bij voorkeur FEM (Abaqus);
 • Affiniteit richting machinebouw / petrochemie;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling / schriftelijk).
 • Continu is een technisch intermediair, gespecialiseerd binnen de werktuigbouwkunde en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature betreft een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Salaris en voorwaarden

  Er wordt een salaris geboden tussen de 2.500,- en de 3.500,- per maand o.b.v. een 40-urige werkweek.

  Continu is samen met haar opdrachtgever, een internationale speler op het gebied van offshore & energie op zoek naar een ontwikkel engineer die innovatief bezig wil zijn.

  Innovatie & Ontwikkeling

  Deze organisatie heeft in totaal 150 medewerkers en is groeiende. De organisatie is gespecialiseerd binnen de offshore / energie en civiele branche en produceert alleen maar klant specifieke producten.

  Er heerst een informele werksfeer waarbij er echt als team wordt samengewerkt. In de functie van ontwikkel engineer ben je onderdeel van de afdeling engineering (op dit moment 8 engineers).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier