Vrijwilliger voor de duofiets
Saffier De Residentiegroep
De Lozerhof, Den Haag
4 dagen geleden

De Lozerhof is een woon- en behandelcentrum voor mensen met de diagnose psychogeriatrie. Het is een beschermende woonvoorziening die verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding biedt.

De Lozerhof beschikt over een duofiets die regelmatig gebruikt wordt door de activiteitenbegeleiding of mantelzorgers om met een bewoner erop uit te gaan.

Het is een fiets waarbij je met 2 personen naast elkaar kunt zitten, zodat iemand die minder stabiel is met begeleiding toch buiten kan fietsen.

Vanuit De Lozerhof kun je heerlijk fietsen door De Uithof, even een ijsje eten in winkelcentrum Bouwlust of Loosduinen of gewoon door de buurt een stukje toeren.

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om af en toe met een bewoner van De Lozerhof een fietstochtje te maken op de duofiets.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier