Technicus Engineering
ROC Tilburg
Tilburg, North Brabant
1 dag geleden

Als technicus engineering houd je je bezig met een breed pakket aan taken, variërend van ontwikkeling tot onderhoud en verkoop van producten en systemen.

Daarbij hoort ook het voorbereiden en begeleiden van productiewerk.

Het gaat om de werkgebieden : werktuigbouwkunde, elektrotechniek en ICT. Mechatronica is immers een combinatie van al deze gebieden.

Als mechatronicus ben je dus veelzijdig opgeleid en kun je op veel plaatsen terecht. Bij industriële bedrijven, een technische dienst, het leger, de marine of de luchtmacht.

Je werkt in een werkplaats, bij de technische dienst of op een aparte afdeling waar onderdelen worden gemonteerd en machines samengesteld.

Nadat je werkervaring hebt opgedaan kun je aan de slag als bijvoorbeeld machinemonteur, constructeur, werkvoorbereider, kwaliteitscontroleur, praktijkopleider, ontwerper, projectleider of verkoper.

Het eerste jaar is een combinatiejaar van twee richtingen en twee niveaus : niveau 3 en 4 en studenten Mechatronica en Werktuigbouwkunde zitten in één groep.

Tijdens dat jaar kies je jouw vervolgniveau en jouw vervolgrichting.

De opleiding op niveau 3 duurt in totaal 3 jaar, de opleiding op niveau 4 duurt in totaal 4 jaar.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier