Meewerkend voorman
Array
Utrecht, Nederland, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

ViaFaber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slagbij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij debaan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werkkunt uitvoeren.

Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wijheel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zogaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil temaken.

Functieomschrijving

BijFaber ga jij voor een opdrachtgever aan de gang die mooie projectenaanneemt in en rondom Utrecht. Hier neem jij de leiding over jeschilder team en zorg je dat alles goed uitgevoerd wordt.

Jij bentbereid om ook je handen uit de mouwen te steken om er samen met jecollega’s een mooi geheel van te maken. Bij Faber willen we jouwwensen realiseren en sta jij als vakman centraal, dat is namelijkons werk en vinden wij normaal!

Functie-eisen

Zit jij opdit moment thuis en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ofzit jij in de ideale uitgangspositie omdat je al werk hebt maartoch nieuwsgierig bent wat Faber jou kan bieden?

In beide gevallenzijn we op zoek naar jou. Als je wilt weten wat de mogelijkhedenzijn voor jou als meewerkend voorman bij mooie projecten, twijfelniet en neem contact op.

Relevante schilder ervaring is vereist,daarnaast beschik je over een goede werkhouding en ben jecollegiaal.

Arbeidsvoorwaarden

Wijbelonen onze vakmensen conform de CAO voor schilders, dit houdt indat je direct pensioen opbouwt en het salaris tussen de € 2.

500 en€ 3.500 is per maand. Er zijn twee soorten pensioen waaruit jij kankiezen bij Faber : Stipp of BPF Schilders. Daarnaast wil Faber jougraag helpen door ontwikkelen, dit houdt in dat je twee cursussenof trainingen per jaar kan volgen via ons.

Ook spaar je met elkgewerkt uur punten op waarmee je in onze Faber App leuke cadeauskan aanschaffen. Denk hierbij aan gereedschap, elektronica en leukeuitjes.

Daarnaast vinden wij de relatie met jou erg belangrijk,daarom ben je elk jaar ook welkom op de zomer barbecue enkerstborrel met alle Faber collega’s.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier