Business controller - Schiphol Rijk
Siram Veolia
Schiphol Rijk
5 dagen geleden

Business controller - Schiphol Rijk

Je bent geen gewone controller. Je bent een financial controller, maar ook een echte business controller. Dat gecombineerd maakt je werk uitdagend.

Je vindt complexe bedrijfsstructuren uitdagend en ze maken je werk alleen maar interessanter! Ontwikkeling is belangrijk voor je, samen met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Veolia heeft een zeer dynamische controlling afdeling op Schiphol-Rijk en is op zoek naar mensen die binnen dit team fulltime willen werken.

Hoe ziet jouw dag als controller bij Veolia Nederland eruit?

In deze functie zal de focus liggen op Financial Control en Project Control (circa 50%) - inclusief het aanscherpen van rapportagelijnen.

Daarnaast komt ook een "pure" Business Control functie op de voorgrond. Vanaf de start werk je op verschillende dynamische locaties en treed je op als een volwaardige Business Controller.

Je bent een strategische business partner van ons management, maar communiceert ook nauw met de business. Bijvoorbeeld met sales, marketing en onze projectorganisatie.

Je bespreekt de projecten met onze projectmanagers en de maandelijkse rapportage (P&L en balans) voor zowel interne stakeholders als voor de hele groep.

De (interne) klant weet je altijd te vinden, want jij bent het financiële aanspreekpunt voor onze (interne) klant. Je bespreekt de risico's en ziet de kansen.

De processen worden door jou gestroomlijnd en je weet dit tot in detail uit te leggen. Optimalisatie van financiële processen is voor jou essentieel en hierin ben je zeer nauwkeurig.

Daarnaast ben je bekend met het schrijven en uitleggen van financiële rapportages. Je blinkt uit in het tijdig afsluiten van je aandachtsgebieden, maar schroomt niet om je collega's te helpen als dat nodig is.

In deze functie bespreek je budgetten en prognoses, maar zie je ook de afwijkingen en stuur je deze waar nodig bij.

Rondleiding door Veolia Nederland B.V. :

Veolia is al ruim 40 jaar actief in Nederland en ondersteunt haar klanten in de sectoren food, chemie, olie en gas, onderwijs, zorg en lokale overheden.

Om tot een circulaire en duurzamere economie te komen, werken we samen met onze klanten aan het beheer van schaarse hulpbronnen, maar ook door deze hulpbronnen zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Denk aan het omzetten van slib in bioplastics of het omzetten van koffiedik in een brandstofbron, met als doel nutsvoorzieningen te leveren.

Door onze ervaring in bedrijfsvoering, techniek en technologie verminderen we de milieu-impact van de activiteiten van onze klanten en helpen we industriële bedrijven, dienstverlenende organisaties en de publieke sector om efficiënter te werken.

Arbeidsvoorwaarden :

 • salaris conform de CAO Kleinmetaal;
 • jaarcontract met het oog op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
 • ontwikkelingsmogelijkheden door opleiding waar nodig.
 • Functie-eisen :

  In jouw rol als controller heb je :

 • Minimaal Bachelor / Master in Finance, SPD, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
 • ervaring in financial control en business control;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • zelfstandig en een echte zelfstarter;
 • sterke communicatieve vaardigheden op alle niveaus van de organisatie;
 • kennis van automatiseringssystemen zoals SAP;
 • ervaring binnen complexe financiële administraties;
 • het betreft een fulltime functie;
 • communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier