Senior adviseur beheer en onderhoud
Arcadis
Den Bosch , NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Binnen de adviesgroep Program Management & Construction Management ben jij, als senior adviseur beheer en onderhoud, werkzaam binnen het team Asset Consultancy.

Ons werkveld omvat een breed spectrum aan advieswerkzaamheden op het gebied van technisch beheer en onderhoud. Je kunt hierbij denken aan het definiëren van de korte en langer termijn onderhoudsstrategie vanuit de bedrijfsvisie van de klant en de daarbij horende organisatie, het organiseren en begeleiden van tenderactiviteiten, het coördineren van de implementatie van het onderhoudscontract, contractmanagement onderhoud, het bepalen van kwaliteitsniveau s en borging van de opvolging etc.

 • Samen met onze collega’s help je onze klanten met het optimaliseren van hun gebouwen en installaties. Kostenbewustzijn, procesoptimalisatie en verduurzaming zijn onderwerpen die als een rode draad door onze werkzaamheden heen lopen.
 • Industrie, (semi-)overheid, onderwijsinstellingen en woningcorporaties horen tot onze klanten.

  Als senior adviseur beheer en onderhoud pak jij zelfstandig de verantwoordelijkheid voor deze uitdagende vraagstukken en projecten.

  We verwachten dat je je projecten beheerst op de aspecten informatie, budget, tijd en kwaliteit waarbij je de klant nadrukkelijk betrekt.

  Jij bent iemand die tactisch en strategisch mee kan denken, je bent organisatorisch sterk en samen met je collega’s heb je een actieve rol bij het acquireren van nieuwe opdrachten.

  Jouw werkomgeving

  De adviesgroep Program Management & Construction Management (PM&CM) maakt onderdeel uit van de marktgroep Real Estate Design & Consultancy (RED&C) en de divisie Gebouwen.

  Het team Asset Consultancy houdt zich bezig met complexe vraagstukken op het gebied van (brand-)veiligheid,

  bouw-) regelgeving en gebouwkwaliteit. Om groeikansen te benutten willen wij het team Asset Consultancy uitbreiden. Als jij mee wilt denken en doen met de toekomst van het team AC, komen wij graag met jou in contact.

  Naast de Nederlandse markt is Arcadis ook betrokken bij projecten in het buitenland. Daarbij stellen wij hoge eisen aan onszelf en alle betrokken partners.

  De marktgroep RED&C is hecht. Het delen van kennis en samenwerken met verschillende disciplines zijn essentieel om voor klanten de meest optimale en duurzame oplossingen te realiseren.

  Projecten waar wij graag aan werken omvatten complexiteit en een zekere omvang. Daarnaast doorlopen deze projecten het gehele bouwproces en zijn wij hierbij in de design lead in de vorm van onder andere de total engineering opgave of worden wij ingezet door onze klanten op specifieke projectmanagement thema’s.

  De lat iedere keer weer hoger leggen is kenmerkend voor onze marktgroep.

  Kom jij mee bepalen hoe hoog?

  Wat vragen wij?

  Je hebt een universitair werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding Bouwkunde, Installatietechniek, Building Physics and Services of gelijkwaardig. Verder :

 • Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring in de wereld van gebouw- of installatie kwaliteit, (onderhoud, contractmanagement, kenniscentrum etc.);
 • Je bent analytisch sterk en gericht op resultaat;
 • Je hebt een proactieve houding, bent overtuigend en hebt doorzettingsvermogen;
 • Je bent in staat om vanuit een praktische insteek adviesvraagstukken goed gemotiveerd in te vullen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en hebt een commerciële inslag;
 • Je bent schriftelijk en verbaal sterk in zowel Nederlands als Engels;
 • Je bent bereid te reizen binnen Nederland;
 • Je kan de vertaling maken van technisch operationeel niveau naar management niveau, bedrijf breed zowel tactisch als strategisch.
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. is wat ons verbindt en inspireert.

  Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en projecten.

  Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team.

  Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & .

  Jij krijgt volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme , waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  010onthemove : Eind 2019 verhuist ons kantoor in Rotterdam naar Rotterdam Central District (Delftse Poort). Arrèn van Tienhoven samen met enkele Arcadianen over de aanstaande verhuizing.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier