Finance Consultant
Quoratio Groep
Groningen, Nederland
6 dagen geleden

Hoe jij het verschil maakt

Als Financial is jouw rol uitvoerend, controlerend, analyserend of adviserend. Afhankelijk van jouw ambitie, kennis, kunde en van de behoefte van onze opdrachtgevers maken wij de beste match.

Gemiddeld help je 2 opdrachtgevers per jaar met hun financiële vraagstukken. Langere opdrachten zijn mogelijk maar altijd in overleg met jou zodat we er zeker van zijn dat jij je blijft ontwikkelen en plezier in je werkt houdt.

Jij komt (zowel gevraagd als ongevraagd) tot duidelijke verbetervoorstellen en weet deze te vertalen naar concrete acties.

Je toont initiatief en neemt betrokkenen hierin mee. Zo ben jij in staat om organisaties écht verder te helpen met praktische adviezen.

Je wordt ingezet op projectmatige rollen of op interim functies als Junior Controller, Assistent Controller, Controller of Finance Specialist bij een zeer breed scala aan opdrachtgevers.

Jij als veranderaar

Je bent in staat om met verandering om te gaan en weet deze te bewerkstelligen. Je beweegt je makkelijk binnen een nieuwe organisatie.

Je hebt te maken met verschillende culturen, processen, werksituaties, werkplekken en collega’s, bij voorkeur binnen jouw eigen regio.

Je legt snel verbanden en weet het vertrouwen te winnen van je collega’s bij de opdrachtgever. Je bent er op gericht om onze opdrachtgevers echt verder te helpen en beter te maken.

Je bent daarbij kritisch op processen en systemen en zorgt voor een optimale inrichting. Daarnaast maak je slim gebruik van tools, data en technologie zodat je de opdrachtgever helpt met een duurzame oplossing.

Wij ondersteunen hierin door het bieden van de juiste begeleiding, trainingen en cursussen die aansluiten bij jouw behoefte en niveau.

Betrokkenheid, persoonlijke aandacht, groei en ontwikkeling staan hierbij centraal want als Consultant bij Verhoeve krijg jij alle ruimte je horizon binnen Finance & Control te verbreden zoals jij dat wil!

De toegevoegde waarde van Verhoeve

Werken bij Verhoeve betekent focus op jouw ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk met onze omgeving mee te veranderen. Hiervoor heb je keuze uit meer dan 80 opleidingen.

Dit zijn zowel competentiegerichte als inhoudelijke opleidingen. Hoe creëer je draagvlak voor jouw ideeën en inzichten? Hoe krijg je mensen in beweging en mee in verandering?

Dit zijn naast Lean six sigma en training in Excel of Power BI voorbeelden uit ons opleidingsaanbod. Heb jij behoefte aan een specifieke opleiding zoals een post-hbo of een master?

Alles is bespreekbaar bij Verhoeve!

Omdat wij er samen met jou alles uit willen halen werk je nauw samen met jouw eigen Professional Development Manager voor persoonlijke begeleiding en coaching.

Zo creëren we inzicht in jouw behoefte, wensen, ambities, uitdagingen en mogelijkheden en stippelen we samen jouw Finance & Control carrière uit.

Jij kiest jouw eigen pad, wij faciliteren in de weg ernaartoe qua ontwikkeling, opleiding, begeleiding en passende opdrachten.

Jezelf door ontwikkelen in de richting van Financial Controller, Business Controller, Project Controller of Senior Finance Consultant het kan allemaal!

Focus op ontwikkeling zit m niet alleen in de samenwerking met een Professional Development Manager maar ook in groepscoaching, kennisdeling en betrokkenheid bij Verhoeve en de Quoratio Groep.

Onze successen behalen we samen, jij als financial wordt dus ook betrokken bij interne processen, uitdagingen en plannen.

Heb je een goed idee? Opper het, creëer draagvlak en ga er zelf mee aan de slag!

Wat neem je mee?

Al onze collega’s willen de beste zijn en zich continu ontwikkelen. Wij nemen daarom de tijd echt met jou mee te denken in de vormgeving van jouw carrièrepad en doen ons best de juiste match te maken tussen opdracht en jouw ambitie.

Wij gaan voor de lange termijn relatie. Hiervoor vragen we het volgende van jou :

 • Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy;
 • Je hebt minimaal 1,5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent proactief, nieuwsgierig en leergierig;
 • Je beargumenteert jouw eigen mening vanuit verschillende perspectieven. Is er noodzaak voor verandering, dan toon jij initiatief;
 • Je wil resultaten zien en het liefst ben jij daar (mede-) verantwoordelijk voor. Jij probeert meer te halen uit elke opdracht die je op jouw bord krijgt;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier