Programmeur Java, Zutphen
Place-ICT
Zutphen, NL
1 dag geleden

Onze relatie is lekker aan het doorgroeien. Om de groei te continueren is ze op zoek naar een programmeur Java. Standplaats is Zuthpen.

Vereisten zijn :

 • Programmeur met afgeronde HBO opleiding (informatica achtergrond);
 • Meer dan 1 jaar ervaring met : JAVA, servlets, MySQL, XML, OOP, C / C++;
 • Standplaats is Zuthpen.
 • Onze relatie is gespecialiseerd in OpenSource ICT oplossingen voor bedrijven.OpenSource software is aanpasbaar en toegankelijk voor iedereen.

  Dit heeft een gunstig effect; geen licentiekosten- onafhankelijk van uw ICT leverancier en betrouwbaarheid. Dit maakt OpenSource software uitermate geschikt voor inzet in het bedrijfsleven.

  Het bedrijf is opgestart in begin 2003. Sindsdien heeft het bedrijf zich flink ontwikkeld. Met name op het gebied van expertise- omzet en productontwikkeling.

  Onze relatie onderscheidt zich door de grote kennis van netwerken en internet. Dit wordt ondersteund door een diplomering op dit gebied.

  Zij zijn al sinds de komst van internet actief met het ontwikkelen en innoveren op dit nieuwe medium. Onze relatie biedt een uitdagende baan in een jonge en dynamische organisatie en goede arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier