Meewerkend - Teamleider m/v
Roessingh Centrum voor Revalidatie
Enschede, NL
1 dag geleden

Voor het Team Therapeutische Peuter Groep zijn wij op zoek naar een :

Meewerkend - Teamleider m / v

22 -24 uur per week (flexibel inzetbaar) voor een periode van 3 jaar.

Algemeen

Roessingh wil mensen die getroffen zijn door een ziekte of beperking in staat stellen (weer) zo zelfstandig mogelijk -betekenisvol- te laten participeren in de samenleving.

Binnen de sector kinderen van Roessingh Centrum voor Revalidatie worden jonge kinderen met aangeboren en verworven aandoeningen behandeld binnen het 0-4 jarigen team.

Een belangrijk aandeel van deze behandeling vindt plaats binnen de therapeutische peutergroepen waar kinderen twee dagen behandeling krijgen binnen de pedagogische setting van een groep.

De therapeutisch peuterleidsters dragen zorg voor dit pedagogisch klimaat en dragen bij aan de revalidatiebehandeling door ontwikkelingsgericht te werken en te ondersteunen in het behalen van de doelen die binnen het gehele behandelteam zijn opgesteld.

Groepsleidsters hebben derhalve een spilfunctie in de behandeling van deze jonge kinderen en zijn voor ouders een eerste aanspreekpunt.

Werkzaamheden

Als teamleider zal je meewerkend leiding geven, waarbij naast teamontwikkeling, roostering en mede begeleiden van aankomende organisatorische veranderingen tot de taken zal behoren.

Wij zijn per direct op zoek naar een Meewerkend Teamleider. Hij / zij zal belast zijn met de operationele en tactische aansturing van dit team en samen met hen een aantal actuele vraagstukken uitwerken.

Dit doet hij / zij in afstemming met de bedrijfskundig manager.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een relevante HBO opleiding op het gebied van Pedagogiek of SPH of vergelijkbaar met aantoonbare leidinggevende ervaring.

Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact en begrip en weet medewerkers en anderen te motiveren en te stimuleren.

Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, flexibel en initiatiefrijk.

Je staat open voor vernieuwende ideeën en je hebt hierbij een actieve inbreng. Je hebt een kritische blik en kunt goed omgaan met feedback.

Inschaling

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor in eerste instantie voor de duur van een jaar en met een omvang van 24 uur per week.

De functie is voorlopig ingedeeld in FWG 55. De definitieve indeling volgt na beschrijving en weging van de functie. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO-Ziekenhuizen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier