Uitvoerder
Eminent Groep
Rotterdam, Zuid-Holland, NL
6 dagen geleden

In deze functie ben je actief als Uitvoerder voor onderhoudsprojecten. Denk hierbij aan het vervangen van gootstenen kozijnen etc.

Hiernaast komt er ook een gedeelte installatietechniek aan de orde. Je functie bestaat echter niet alleen uit de uitvoerende werkzaamheden op de bouw maar ook uit werkzaamheden op kantoor.

Denk hierbij aan het opstellen van offertes alles rond VGM reglementen en de VCA zaken. De verhouding tussen binnen en buiten is ongeveer 5050.

Hiernaast zijn de volgende taken van toepassingHet zorgdragen voor de projectplanningHet bestellen van benodigde materialen en middelenHet samenstellen van het onderhoudsteamHet instrueren van de medewerkers en het beschikbaar stellen van het projectplanHet houden van werkplekinspectiesHet houden van toolboxmeetingsHet opruimen van de bouwplaatsHet bijhouden van de volledig projectadministratie.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier