HBO starter
continu
Amersfoort, NL
1 dag geleden

HBO starter

Ben jij die technische, actieve en resultaatgerichte HBO Bouwkundige starter? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Amersfoort zijn wij op zoek naar een kandidaat die een breed takenpakket op zich kan nemen.

Ben jij allround inzetbaar en heb jij affiniteit met de woningbouw? Daarnaast al kennis gemaakt met BIM en LEAN bouwen?

Dan is dit de baan die bij jou past!

Jij gaat breed de werkzaamheden oppakken, zoals het tekenwerk, calculatie en de werkvoorbereiding voor verschillende kleinschalige projecten in de woningbouw.

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een enthousiaste en leergierige doorpakker met een afgeronde HBO Bouwkunde opleiding.

Je bent bijna klaar met je studie, starter op de arbeidsmarkt of hebt maximaal twee jaar werkervaring.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende taakgerichte-competenties :

 • Inzet
 • Kwaliteitsbewustzijn
 • Besluitvaardigheid
 • Flexibiliteit
 • Ervaring met BIM / LEAN en het tekenprogramma AutoCAD is een pré.

  Continu is een intermediair in de Bouw en Industrie en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Onze opdrachtgever verstaat al meer dan 40 jaar het vak en is uitgegroeid tot een volwaardig zelfstandig moderne bouwonderneming in de regio Amersfoort met veel ervaring, kennis en vakmanschap in huis.

  Er wordt gewerkt vanuit een platte organisatiestructuur met korte lijnen en de organisatie is praktisch ingesteld. Onze opdrachtgever richt zich op zowel woning- als utiliteitsbouw.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier