Teamleider warehouse
Jigler Uitzenden
Ede, NL
16 uur geleden

Zorg jij er met jouw leidinggevende capaciteiten voor dat je als teamleider warehouse de verschillende opslaglocaties van dit middelgrote transportbedrijf in Barneveld, bij Ede, draaiende houdt?

Met deze fulltime baan in dagdienst verdien je tot €3.100,- bruto per maand. De perfecte job als je goed kunt plannen, minimaal 5 jaar ervaring hebt met werken in een magazijn of warehouse, verantwoordelijkheid durft te nemen én je handen-uit-de-mouwenmentaliteit laat zien.

Solliciteer dan vooral meteen naar deze uitdagende functie als teamleider warehouse.

In de opslaglocaties (loodsen) rijden vrachtwagen af en aan om ladingen te laden en lossen. Als teamleider warehouse ben je eindverantwoordelijk voor de in-, op- en uitslag van met name de grondstoffen voor levensmiddelen.

Oftewel voor het hele traject van binnenkomen van deze goederen, het opslaan en ompakken ervan tot en met ze weer de deur uitgaan.

Dat vraagt om een precieze (werk)planning en het telkens prioriteiten (bij)stellen voor de 6 verschillende opslaglocaties.

Dankzij jouw leidinggevende capaciteiten zorgt het warehouse team precies op de juiste momenten voor de juiste acties om het hele logistieke proces snel en efficiënt te laten verlopen.

Jij houdt overzicht en zorgt voor een goede aansturing en samenwerking op de werkvloer. Je hebt een kritisch oog naar het materieel op én de werkvloer zelf : je zorgt dat ze voldoen aan de strenge veiligheids- en hygiënevoorwaarden.

En je ziet er als leidinggevende van het warehouse op toe dat iedereen zich houdt aan het naleven van de eisen die nodig zijn om aan alle certificeringen te blijven voldoen.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het afnemen van monsters van omgepakte en gemengde goederen volgens de vereiste bewaarinstructies.

Een veelzijdige en vooral belangrijke functie dus die jou voldoende uitdaging bieden als teamleider warehouse.

De dynamische organisatie waar je als teamleider warehouse gaat werken is al meer dan 60 jaar actief in vooral transport van (grondstoffen voor) veevoeder- en levensmiddelen in West-Europa.

Het heeft een belangrijke warehouse functie met het opslaan van producten voor ze op transport gaan. Inclusief alles wat daarbij hoort als het gaat om verpakken en formaliteiten voor de douane.

Dat gebeurt in een van de 6 opslaglocaties in Barneveld bij Ede, dus hartje Nederland. Het warehouse team waar jij leiding aan gaat geven heeft hier een belangrijke rol in.

De collega’s waar je mee werkt zijn gemotiveerde, harde werkers en goed op elkaar ingespeeld. Op en buiten de werkvloer staan collegialiteit en een informele sfeer voorop in deze organisatie.

In jouw rol als teamleider warehouse is open en persoonlijke communicatie naar de collega’s belangrijk.

 • Een salaris tussen €2.400,- en €3.100,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Een fulltimebaan
 • Uitzicht op een vast contract
 • Leidinggevende functie
 • 25 vakantiedagen
 • Dagdienst
 • Veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid
 • Prettige werkomgeving binnen een dynamische organisatie
 • Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau
 • 5 tot 7,5 jaar werkervaring in een soortgelijke (leidinggevende)functie
 • Je snapt wat ervoor nodig is om de opslaglocaties efficiënt in te delen, je kunt goed prioriteiten bepalen, plannen en een optimale werkbezetting opstellen
 • Goede basiskennis van MS Office, vooral van Word, Excel en Outlook
 • Bij calamiteiten of problemen denk je meteen in oplossingen en gaat over tot actie
 • Je hebt aandacht voor collega’s, bent toegankelijk, betrouwbaar en communiceert gemakkelijk
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier