Verpleegkundige
Joof Media
Wierden, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibelaan de slag als Verpleegkundige in Wierden en regio Twente. Je kuntonder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied vanV&V-huizen en Ouderen.

In de zorg draait alles om mensenwerk.Elke werkdag heb je nauw contact met hulpbehoevenden. Soms word jegezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm.

Het isdaarom essentieel om oprechte aandacht te hebben voor hen die jeverzorgt. Kun je goed luisteren en hou je ervan om een praatje temaken?

Dan kunnen jouw kennis en glimlach een wereld van verschilmaken voor iemand die jouw hulp nodig heeft. Naast het uitvoerenvan verpleegtechnische handelingen ondersteun je bij het verzorgenen het organiseren van het zorgproces rondom de cliënt.

Ook voer jeadministratieve taken uit die aansluiten bij je werkzaamheden enben je medeverantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit vande zorg.

Wanneer het op jouw verpleegtechnische taken aankomt, kaneen allround inzet van je worden verwacht. Naast het verzorgen vanwonden, het toedienen van medicijnen en / of injecties en hetaanleggen van infusen, kan je hulp ook ingeroepen worden voorbijvoorbeeld de lichamelijke verzorging van cliënten.

Via Zorgwerkkan je in diverse branches werken. Wanneer je bij een ziekenhuis ofV&V-huis aan de slag gaat, kom je in een team terecht.

Dan ishet belangrijk dat je een teamspeler bent. Kies je om in dethuiszorg te werken, dan is het uiteraard van groot belang dat jegoed in staat bent om vrijwel geheel zelfstandig alle werkzaamhedenuit te voeren die je op je route tegenkomt.

Ben je enthousiastgeworden om als Verpleegkundige aan het werk te gaan in Wierdene.o. en voldoe je aan de funtie-eisen? Schrijf jezelf dan veiligonline in!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier