Klantenservicemedewerkers gezocht in Enschede
YoungCapital
Enschede, NL
2 dagen geleden
source : Officevacatures

De afdeling National Accounts helpt een aantal bedrijven in de regio Enschede aan medewerkers voor de klantenservice. Deze bedrijven zijn doorlopend op zoek naar personeel en de functies lopen flink uiteen.

Hieronder is per bedrijf een korte beschrijving te lezen.

Xtrasource

Een internationaal callcenter in het centrum van Enschede, dit is een facilitair callcenter. Dat wil zeggen dat zij meerdere bedrijven helpen met de klantenservice.

Als je hier komt te werken kan het dus zo maar zijn dat het ene telefoontje dat je krijgt een vraag is van een klant van IKEA, terwijl het volgende telefoontje is van een klant van BasicFit.

Zij hebben ruim 20 verschillende klanten, per klant wordt je opgeleid wat resulteert in korte en krachtige fulltime trainingen.

Daarnaast is er ook een afdeling binnen dit bedrijf dat de klantenservice verzorgd in talen buiten het Nederlands. Spreek jij Duits, Engels, Portugees, Tsjechisch, Arabisch, Pools of een andere taal?

Vraag naar de mogelijkheden!

Cendris

Een ander facilitair callcenter is Cendris! Ook zij hebben verschillende projecten, de meeste mensen die hier werken zitten op de verschillende afdelingen van T-

Mobile, maar ook Menzis en Robomow zijn klanten van Cendris. De trainingen zijn hierbij flexibel en vaak aan te passen aan jouw rooster.

Wil je per direct beginnen? Vaak is dat een mogelijkheid bij dit leuke bedrijf!

Het bekende telecombedrijf heeft een vestiging op het meubelplein in Enschede, ook dit bedrijf is regelmatig op zoek naar mensen die het leuk vinden om klanten te woord te staan.

Dat kan zowel in een verkoopfunctie als in een servicefunctie! Naast telefonische functies is er ook een Chat-afdeling binnen KPN.

Het doel van dit bedrijf is om de meest klantvriendelijke dienstverlener van Nederland te worden, dat doen ze bijvoorbeeld door met elke klant het gesprek aan te gaan over de afgenomen producten.

Ben jij iemand die graag adviseert, oplost en daarnaast ook nog een verkoop kan plaatsen? Dan is werken bij KPN iets voor jou!

Ardanta

De uitvaartverzekeraar die valt onder het grote bedrijf ASR. Zij zoeken mensen die empatisch kunnen zijn en goed om kunnen gaan met klanten die in een moeilijke situatie zitten.

Het gaat hierbij vaak om vragen van klanten die net een dierbare hebben verloren, dus hiervoor moet je stevig in je schoenen staan! Daarnaast hebben ze ook functies waarin jij bestaande klanten opbelt met de vraag of ze nog tevreden zijn met de huidige verzekering, is dat niet het geval?

Jij plant de afspraak met de adviseur!

Cygnific

Dit bedrijf verzorgt de klantenservice van KLM! Lijkt het je leuk om daar te werken? Hier werken mensen die een grote affiniteit hebben met luchtvaart en toerisme en die van plan zijn om hier jarenlang te willen werken! Lijkt je dit wat?

Vraag naar de mogelijkheden!

Belastingdienst

Iedereen krijgt er mee te maken, de Belastingdienst! Dit bedrijf zoekt regelmatig mensen die willen helpen met het beantwoorden van de Nederlandse bevolking.

Houd jij van cijfers? Zoek jij graag dingen uit en weet jij altijd dingen heel precies uit te leggen? Misschien is de Belastingdienst iets voor jou!

Functieeisen

 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau;
 • Werkervaring is niet nodig, enthousiasme en motivatie wel!
 • Je hebt een vlotte babbel en vindt het leuk om mensen te helpen
 • Als je vragen hebt kun je deze online stellen, bellen naar 053-4809110 of een WhatsApp sturen naar 0683807027! Daarnaast kun je ook een e-

  mail sturen naar e.vandebelt youngcapital.nl

  Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitgebreide training, hierna weet je precies wat je moet doen en wat er van je verwacht wordt.
 • Een salaris dat past bij deze werkzaamheden, het salaris varieert per bedrijf
 • Reiskostenvergoeding heb je bij al deze bedrijven!
 • Daarnaast zijn er per bedrijf verschillende voordelen!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier