Service Monteur
Techmatch
Nijmegen, Gelderland, NL
6 dagen geleden
source : Monsterboard

Het betreft een marktleider op het gebied van levering van ondergrondse systemen voor afvalinzameling. Als gevolg van een grote toename van orders is het bedrijf sterk groeiende.

Functiebeschrijving Als servicemonteur maakt deel uit van de afdeling Productie. Jij neemt nieuwe systemen in bedrijf, onderhoud bestaande sytemen én waar nodig voer je reparaties uit.

De werkzaamheden zijn verspreid door heel Nederland. Je werkt in een klein team met brede verantwoordelijkheid en je overlegt dagelijks met de coördinator .

Wil jij werken met nieuwe en innovatieve machines binnen deze branche? Wil jij veel vrijheid in jouw werk binnen een flexibel bedrijf?

Ben jij een echte service man maar vindt je het ook leuk om af en toe de werkplaats te ondersteunen? Zoek jij een afwisselende functie waarbij je contacten onderhoud met de afdelingen productie en productontwikkeling?

Functie-eisen Wij zoeken naar een gemotiveerde service monteur die : Bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding gericht op onderhoudswerkzaamheden Flexibel in het bedenken van oplossingen Teamspeler, oplossingsgericht, communicatief Kennis en / of affiniteit met elektra en besturingen In bezit is van rijbewijs B en bij voorkeur gootrijbewijs C.

Arbeidsvoorwaarden Zoek jij een werkgever : met oog voor het klimaat en de toekomst? die als erkend leerbedrijf wil investeren in jou?

jouw creatieve inbreng echt waardeert? met goede arbeidsvoorwaarden? met doorgroeimogelijkheden?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier