WTB Monteur
Regiodienst
Hilversum, Netherlands
9 uur geleden

Introductie

Per direct zijn wij op zoek naar een mechanisch monteur voor binnen de chemische industrie. Het betreft een bedrijf binnen de chemische industrie en beschikt over een groot machinepark.

Heb je ervaring binnen de industrie met het verhelpen van storingen en het plegen van onderhoud? Beschik je over goede mechanische kennis en ben je klaar voor een uitdagende functie als monteur? Lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie is gespecialiseerd in de chemische industrie. Ze maken grondstoffen of halffabricaten die worden verkocht aan klanten die weer worden gebruikt voor de producten die zij produceren.

Hierbij valt te denken aan verf, inkt, hulpstoffen voor beton, maar ook katalysatoren. Op locatie zijn er drie fabriekshallen waar de machines zich bevinden.

Momenteel zijn ze op zoek naar een leuke collega met mechanische kennis om het team te versterken.

Functie

De Technische Dienst van de fabriek bestaat uit een team van 25 man. Het team is verdeeld in een team WTB en een team E, met ieder hun eigen specialisme.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het plegen van onderhoud en het verhelpen van storingen aan machines binnen het machinepark.

Tevens ben je bezig met het uitvoeren van revisiewerkzaamheden aan apparatuur. In enkele gevallen zal je gevraagd worden om onderhoud te plegen aan gebouw gebonden installaties.

Functie eisen

Het volgende wordt verwacht van een allround monteur binnen de machinefabriek :

 • LTS / MTS / MBO diploma in de richting van werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
 • Ervaring met het plegen van onderhoud en het verhelpen van storingen aan machines;
 • Je bent bereid om storingsdiensten te draaien;
 • Je kan lassen en beschikt over een certificaat;
 • Je beschikt over een VCA of bent bereid deze te halen;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.
 • Aanbod

  Als je aan de slag gaat als mechanisch monteur bij dit bedrijf binnen de industrie kom je te werken binnen een organisatie waar innovatie op nummer 1 staat.

  Je krijgt als monteur WTB volop de mogelijkheid om je kennis verder te ontwikkelen. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en eventuele diploma’s.

  Bij goed functioneren is het mogelijk om een contract bij de organisatie zelf te krijgen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier