Medewerker Logistiek (28-32 uur)
IKEA
Duiven
2 dagen geleden

Candidate profile (title) Dutch WIE JE BENT Candidate Profile (text) IKEA Duiven is op zoek naar Logistieke medewerkers. Wil jij werken in dit dynamische bedrijf, solliciteer dan vooral!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden :

 • Je bent in ieder geval flexibel inzetbaar, Logistiek is werkzaam van 5.00 uur 's ochtends tot 0.00 uur 's avonds;
 • Je bent enthousiast, zelfstandig en kan makkelijk schakelen tussen werkzaamheden;
 • Je bent ouder dan 18 jaar en beschikt over eigen vervoer i.v.m. werktijden;
 • Je hebt zowel affiniteit met logistiek en weet goed om te gaan met klanten;
 • Je bent je bewust van het fysieke werk, je beweegt veel, tilt producten (grote en kleine dozen) van pallets en vult deze op de juiste plek op de afdeling.
 • Verder loop je heel veel, met de pompwagen breng je bijvoorbeeld pallets naar de juiste plek. Key responsibilities (title) Dutch WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN Key responsibilities (text) De klant van tegenwoordig kan bij IKEA op verschillende manieren zijn aankopen doen.

  Als medewerker Logistiek zorg je op de verschillende momenten van de dag zo efficiënt mogelijk voor dat de klant kan kopen zoals hij wil.

  Als je bijvoorbeeld om 5.00 uur begint, help je het team met het vulproces. Je vult dan de winkel, dit kan het magazijn zijn of een van de verkoopafdelingen op de Markethall.

  Om 10.00 uur zijn jullie klaar met vullen en heb je even pauze. Je dienst duurt tot 14.00 uur vandaag, na 10.00 uur help je met het verzamelen van de orders.

  Op een andere dag begint je dienst bijvoorbeeld om 15.00 uur, dan begin je dus met het verzamelen van de orders tot 21.00 uur.

  Na 21.00 uur help je tot 0.00 uur met het voorbereiden van het vulproces van de volgende ochtend. De pallets die gevuld moeten worden, zet je op de juiste afdeling.

  Zo kan je collega de volgende dag gelijk aan de slag met het vullen.

  Na verloop van tijd voel je je erg op je plek bij de Logistieke afdeling van IKEA. Je voelt de behoefte om meerdere taken op te pakken en krijgt bijvoorbeeld de kans om een hef- en / of reachtruckcertificaat te behalen, waardoor je nog meer logistieke werkzaamheden kan uitoefenen.

  Team vision and mission (title) Dutch ONS TEAM BINNEN IKEA Team vision and mission (text) Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur.

  Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

  Elke IKEA winkel is een organisatie op zich. Bij IKEA Duiven werken 450 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren.

  Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen! Local section (title) WAT VERDER BELANGRIJK IS Local section (text) Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.

  a. het volgende van ons verwachten :

 • Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, is je bruto uurloon €10,91. Echter verdien je op de ochtenden, tussen 5 en 7 uur en in de avonden na 19 uur €16,36.
 • Op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag verdien je zelfs €21,82.

 • 8% vakantiegeld in mei
 • Een 13e maand in december
 • Een leuke, uitdagende functie in een gezellig team met leuke collega’s
 • Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!
 • Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in je motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende vragen :

 • Wat spreekt je aan in deze vacature en kan je dit toelichten?
 • Kun je een voorbeeld noemen waaruit blijkt dat je goed kunt samenwerken?
 • Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier