Verpleegkundigen Opname en Herstel Afdeling
Leids Universitair Medisch Centrum
Leiden, NL
1 dag geleden

Je functie

Ben jij verpleegkundige en wil jij aan de basis staan en een inhoudelijke bijdrage leveren aan een totaal nieuw op te zetten afdeling binnen het LUMC?

Heb je belangstelling voor acute zorg én affiniteit met de kwetsbare (oudere) patiënt en wil je die interesse toepassen in een vernieuwende omgeving?

Dan ben jij de innovatieve verpleegkundige die wij zoeken!

In het kort

 • Je bent verpleegkundige op mbo- of hbo-niveau
 • Je bent gericht op acute medische zorg en functioneel herstel van de patiënt
 • Je hebt affiniteit met (kwetsbare) ouderen
 • Je biedt holistische zorg en richt je op de zorg naar én na ontslag
 • Je werkt multidisciplinair samen binnen jouw team in het LUMC én met de regiopartners
 • Je hebt een rol waarbij innovatie en nieuwe mogelijkheden een kans krijgen
 • Wat ga je doen?

  Als verpleegkundige op de Opname en Herstel afdeling, focus je je op patiënten die opgenomen worden vanwege acute medische problemen.

  Er is zowel medische zorg als een gerichte focus op functioneel herstel en zorg naar én na ontslag met goede begeleiding en ondersteuning.

  Het streven is om patiënten binnen 72 uur met ontslag te laten gaan, naar huis of naar een zorginstelling. Op de Opname en Herstel Afdeling werk je vanuit een holistisch oogpunt en ben je gericht op zelfredzaamheid van de patiënt.

  Je werkt samen in een team met o.a. een internist-ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialist ouderengeneeskunde en transferverpleegkundigen.

  Daarnaast werk je nauw samen met de partners in de regio om de zorg na ontslag goed te regelen. Je werkt intensief samen met je collega verpleegkundigen van onder andere thuiszorgorganisaties en verpleeghuizen.

  Omdat je in een nieuwe afdeling van het LUMC werkt, kun je veel input leveren aan de verdere ontwikkeling van de afdeling.

  Als verpleegkundige ben je de spil in de regie en organisatie van de zorg. Kortom, een rol waarin van alles mogelijk is en waarin jij als verpleegkundige verder kunt groeien.

  Wat vragen wij?

  Ben jij verpleegkundige en wil jij aan de basis staan en een inhoudelijke bijdrage leveren aan een totaal nieuw op te zetten afdeling binnen het LUMC?

  Heb je belangstelling voor acute zorg én affiniteit met de kwetsbare (oudere) patiënt en wil je die interesse toepassen in een vernieuwende omgeving?

  Dan ben jij de innovatieve verpleegkundige die wij zoeken!

  Meer informatie

  Wij zoeken voor deze positie meerdere verpleegkundigen!

  Voor deze vacature worden referenties opgevraagd.

  De gesprekken vinden begin september plaats.

  Je werkplek

  De Opname en Herstel Afdeling heeft als doel de patiënt van de juist zorg op de juiste plek te voorzien. Een opname waarbij behandeling van het acute probleem vanaf het eerste moment gecombineerd wordt met zorg gericht op ondersteuning en begeleiding naar én na ontslag.

  De afdeling richt zich op functiebehoud, zelfredzaamheid, versterken van het netwerk en een goede voorbereiding op het ontslag van de patiënt.

  Met de oprichting van de Opname en Herstel Afdeling innoveert het LUMC in zorg op maat voor een specifieke doelgroep. De afdeling ontzorgt de SEH en andere afdelingen binnen het LUMC, door oudere patiënten met een niet-

  tertiaire acute opname indicatie op deze afdeling te behandelen en te verzorgen. Je werkt op de Opname en Herstel Afdeling met een klein multidisciplinair team nauw samen met afdelingen binnen het LUMC en daarbuiten, zoals onder andere Marente, Topaz en Activite.

  Kansen en mogelijkheden creëren op het gebied van samenwerking met de partners in de regio is onderdeel van jouw nieuwe baan.

  De afdeling is onderdeel van het Centrum voor Ongeplande Opname (CVOO), waar ook de Acute Opname afdeling en de afdeling Interne Geneeskunde onder vallen.

  Carrière in het LUMC

  Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan.

  Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

  Renée van Haastert, verpleegkundig manager Acute Opname afdeling en afdeling Interne Geneeskunde

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier