Duaal leer-werktraject voor hbo-v studenten
TWB, Thuiszorg met Aandacht
Woensdrecht
1 minuut geleden

Over de functie

Duaal leer-werktraject voor hbo-v studenten bij Thuiszorg West-Brabant

Ligt jouw ambitie in de thuiszorg en wil jij opgeleid worden tot wijkverpleegkundige? Dan hebben wij voor jou een uitdagend duaal leer-werktraject voor jou vanaf het 3e leerjaar! Maak kennis met verschillende disciplines in de thuiszorg, zoals het reguliere wijkverpleegkundig team, Acuut Team of het Hospice Thuis Team.

Jouw leeromgeving

Tijdens het duaal leer-werktraject word je gekoppeld aan en begeleid door een wijkverpleegkundige waardoor je gelijk onderdeel uitmaakt van een professionele leeromgeving.

De wijkverpleegkundige leert jou de kneepjes van het vak en ondersteunt jou in je (persoonlijke) ontwikkeling tot zorgprofessional.

Daarnaast leer je zelfstandig werken in de thuiszorg routes. Je werkt hier samen met de collega?s uit de zorgteams.

Er is voldoende ruimte voor stage- of afstudeeropdrachten waarbij je direct de praktijk kunt koppelen. Naast de praktijk ga je 1 dag in de week naar school.

Het duaal leer-werktraject bij TWB heeft als doel je op te leiden tot wijkverpleegkundige, de functie die je na het behalen van je diploma hbo verpleegkunde zelfstandig uitvoert.

Kijk voor meer informatie over het duaal leer-werktraject bij TWB het filmpje op onze website.

Doorgroeimogelijkheden

Binnen TWB staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Als wijkverpleegkundige zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Zo kun jij je specialiseren als wijkverpleegkundige preventie en netwerk.

Maar ook de functies van wijkverpleegkundige hospice thuis team of acute zorg en gespecialiseerd verpleegkundige behoren tot de mogelijkheden.

Heb jij je ontwikkeld tot een autonome wijkverpleegkundige en ambieer je een leidinggevende functie? Dan kun je bij TWB doorgroeien naar senior wijkverpleegkundige.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier