Scheepselektromonteur - Diemen
Aditech
Diemen, NL
22 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Wat jij graag doet scheepselektromonteur, met een goed salaris en in de buurt van Diemen. Dat hebben we voor je!

Ben jij vakman of vakvrouw in de techniek en wil je graag aan de slag in de maritieme sector? Dan is deze vacature van scheepselektromonteur wat voor jou.

In deze fulltime functie van scheepselektromonteur ga je zelfstandig aan de slag met afwisselend werk. Door je kennis ben je breed inzetbaar in bijvoorbeeld het installeren van scheepselektrotechnische installaties en systemen, het aansluiten van schakelborden, pompen, ventilatoren en motoren in de machinekamers en het aansluiten van lieren, kranen en verlichting op het dek.

Afwisselend werk en verantwoordelijkheid vind je prettig. En natuurlijk is veilig werken en kwaliteit leveren jouw ding.

Wij zijn Aditech. Al 25 jaar lang zijn wij bezig om technische vakmensen, zoals elektromonteurs, bij mooie installatiebedrijven of op technische banen te plaatsen.

Werk in vast dienstverband in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Functie-eisen :

 • Ervaring als scheeps-elektromonteur of als kastenbouwer / paneelbouwer
 • Opleiding elektrotechniek MBO 4 of vergelijkbaar (bv MTS)
 • VCA-certificaat of behalen via Aditech
 • Rijbewijs B(E) is handig
 • Bedrijfsomschrijving :

  De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals deze functie van scheepselektromonteur, dat is wat we bij Aditech al 25 jaar in heel Nederland doen.

  Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers.

  Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding.

  Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech collega's altijd in de buurt.

  Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier