Sales support medewerker export
Unilac Holland B.V.
Utrecht, Netherlands
6 dagen geleden
source : Jobg8

Sales support medewerker export

Amersfoort, 40 uur per week

Wat hebben grote bedrijven als Carrefour, Metro en Royal Caribbean Cruises met elkaar gemeen? Ze hebben allen de producten van Unilac Holland in het assortiment.

Of het nu gaat om kaas, lang houdbare zuivelproducten of roomboter. Afrika? Ook daar eten ze graag kaas. Een pittige Belprado.

LeChevre, mild en zacht, of stevig en gerijpt. Voordat consumenten in Europa of overzee van onze producten kunnen genieten, moet er wel het een en ander geregeld worden.

Dat doe jij. Voor het hele salesproces ben jij in the lead.

Dit ga je doen

Als sales support medewerker export ben je de steun en toeverlaat van onze klanten en salesmanagers. Jij organiseert orders van a-tot-z en verwerkt de administratie in ons ERP-systeem.

Daarnaast bel je veel met klanten en leveranciers. Over de bestelling en levering van artikelen bijvoorbeeld. Gardeli monsters versturen?

Jij pakt ze in en verstuurt ze. Naar China, of naar de Caraïben. Zo maak je wereldwijde merkregistraties in orde, houd je het betalingsproces in de gaten, stel je prijslijsten op en help je mee beurzen te organiseren.

Samen met de exportmanager meedenken over nieuwe producten, ook dat hoort tot je takenpakket. En je verstrekt proactief data, folders en verkoopondersteunende materialen waarmee je potentiële klanten aan ons bindt en bestaande klanten nóg enthousiaster maakt.

Met verschillende culturen in de weer zijn is niet altijd eenvoudig, maar wél erg leuk en dynamisch. Jij begrijpt dat onze afnemers in Noord-Afrika van een andere kaas gaan watertanden dan onze kopers in Zuid-Amerika, letterlijk en figuurlijk.

Totaal verschillende mentaliteiten, daar heb je namelijk mee van doen. Dat vraagt iedere keer weer om een andere manier van communiceren en op de juiste manier inspelen op de klantvraag, want het consumentengedrag in die afzetmarkten varieert, zoals Spaanse kaas verschilt van The Old Mill.

Ook heb je te maken met uiteenlopende etiketten, lokale voorschriften en invoereisen. In het begin is dat wennen, maar je krijgt dat snel onder de knie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier