Werkvoorbereider
EKB
Beverwijk
4 dagen geleden

Functieomschrijving

EKB is met vijf Nederlandse vestigingen en ruim 200 medewerkers een veelzijdige systeem integrator op het gebied van industriële automatisering.

Naast stand-alone’ oplossingen verzorgen wij de automatisering van productielijnen en complete fabrieken.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider, die naast het ondersteunen van de productie zorg draagt voor de dagelijkse operationele zaken.

Het betreft een fulltime functie. Je rapporteert aan het hoofd productie.

Wat houden de werkzaamheden van Werkvoorbereider in?

In deze functie ben je de schakel tussen de klant en de productie. Van het maken van begroting tot productie gereed maken alsmede het in orde maken van zowel externe als interne ontwerpen.

Je controleert op levertijd en budget, handelt vragen af tijdens productie, documenteert en archiveert projectgegevens. Je bent in hoge mate zelfstandig aan het werk.

Wat bieden wij?

Bij EKB werk je in een informele sfeer samen met vakspecialisten aan gevarieerde en uitdagende projecten. Wij stimuleren persoonlijke initiatieven en creativiteit van onze medewerkers.

Onze kernwaarden zijn betrouwbaar, betrokken, kennis en no-nonsense, zowel naar onze klanten als naar onze medewerkers toe.

Wij investeren continu in het ontwikkelen van het kennisniveau van onze medewerkers, in de vorm van trainingen en opleidingen, waardoor je het beste uit jezelf en je werk kunt halen.

Werken bij EKB betekent werken in een functie met een grote mate van zelfstandigheid. Daarbij hoort een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (op fulltime basis).

Daarnaast kom je in aanmerking voor een winstdelingsregeling en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling.

Verder hebben we een enthousiaste personeelsvereniging, die een paar keer per jaar leuke evenementen organiseert.

Wat vragen wij?

 • Afgeronde opleiding op MBO niveau 4, richting Elektrotechniek;
 • Klant en service gerichte instelling;
 • VCA-Basis diploma;
 • Werkervaring in projectmatig werken (binnen Industriële Automatisering is een pré);
 • Ervaring en affiniteit met de paneelbouw;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Gezonde dosis humor;
 • Géén ochtendhumeur.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier