Projectmanager
Sogeti
Vianen, NL
1 dag geleden

Veranderprojecten tot resultaat en waarde brengen?

Jij bent een IPMA-B of C gecertificeerde projectmanager. Jij haalt het beste uit je team door ze maximaal te betrekken bij het project.

Jij bent succesvol als de klanten van jouw klant tevreden zijn. En jij haalt plezier uit het optimaal renderen van technologie binnen jouw project.

Dan maken we graag kennis met je.

Bij onze klanten is transformatie hét woord! Zij zijn continu in beweging om hun klanten te boeien. Van het inzetten van de nieuwste technologie voor optimale klantbeleving tot de invoer van nieuwe producten, van integreren van wetgeving in de bestaande operatie tot het migreren van gigantische hoeveelheden data en applicaties.

In deze dynamiek zijn wij dagelijks actief. We zorgen voor het behalen van het resultaat én voegen daar waarde aan toe. Zo helpen we organisaties met het behalen van hun strategische doelen.

Jouw rol

Je werkt voor organisaties die behoren tot de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Je bent ingezet in uitdagende opdrachten.

Je zorgt dat projecten en / of programma’s worden gerealiseerd. Je zet je projectmanagementkwaliteiten en -kennis in om diverse stakeholders, van board en stuurgroep tot experts en specialisten, te laten samenwerken aan het resultaat.

De manier waarop verschilt per organisatie en omstandigheid. Dit vraagt om gedegen kennis, flexibiliteit en snel kunnen schakelen.

Jouw kennis van diverse methodieken en je praktische ervaring weet je situationeel toe te passen. Je neemt en geeft verantwoordelijkheid, bent duidelijk en communicatief sterk.

Wij bieden jou

Bij Sogeti zijn we elke dag vol passie en plezier bezig met ons vakmanschap en hebben we sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan.

Om je snel thuis te laten voelen verbinden we je met onze community. Hier delen we kennis en wisselen we ervaringen uit.

Natuurlijk ontmoeten we elkaar ook regelmatig bij informele bijeenkomsten.

Sogeti ondersteunt en faciliteert je in jouw ontwikkeling en biedt je daarom ruime opleidingsmogelijkheden aan, technische meetings, seminars, et cetera.

Er wordt daarnaast ruimte geboden voor eigen initiatieven.

Verder

 • Jouw vervoer naar eigen keuze
 • Persoonlijk budget
 • Certificering op jouw expertisegebied
 • Opleidingen via onze eigen academie
 • Uitgebreide vaardigheidstrainingen (softskills)
 • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen te kopen of verkopen
 • Heb jij executiekracht, lef en ben je organisatie-sensitief en spreekt daarbij de dynamiek je aan? Reageer dan vandaag nog en stuur ons jouw profiel.

  Solliciteer dan nu op via de sollicitatie button!

  Currently we are specific looking for professionals who speak fluently Dutch on C1 level.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier