Ontwerper Hydraulica
Royal HaskoningDHV Zwolle
Amersfoort
6 dagen geleden

Het berekenen van de hydraulische grenzen van eenafvalwatertransportsysteem, het ontwerpen van een hydraulische installatie vaneen groot boezemgemaal in Singapore en klanten helpen met oplossingen voor ’swerelds grootste uitdagingen op het gebied van water.

Dit zijn een paarvoorbeelden van de uitdagende vraagstukken waar jij aan zou kunnen werken alsOntwerper Hydraulica.

WAT JEDOET ALS ONTWERPER HYDRAULICA

Of het nu gaat om drink-, afval- of oppervlaktewater, jijzorgt voor inzicht in de stroming van het water. Dit doe je door :

 • Klanten te helpen met het ontwerpen van gemalen en pompstations en hetoplossen van hydraulica-gerelateerde problemen zoals waterslagproblemen ofslecht functionerende afvalwatertransportsystemen
 • Het maken van hydraulische berekeningen in onder andere Wanda enInfoworks en de door onszelf ontwikkelde tools
 • Het beschrijven van de resultaten van de berekeningen in rapportagesen waarnodig deze toe te lichten aan de klant
 • Je werkt aan één groot project, maar soms ook aanmeerdere projecten tegelijkertijd. Natuurlijk maak je hierbij gebruik van onzedigitale oplossingen.

  Voorbeelden hiervan zijn de ontwikkeling van eenparametrische ontwerptool voor gemalen, een Digital Twin voor inbedrijfstellingen monitoring van gemalen en een tool om de impact van circulaireontwerpoplossingen door te rekenen.

  WAAR JEKOMT TE WERKEN

  Royal HaskoningDHV is een wereldwijd ingenieurs,projectmanagement en consultancy organisatie, met 6.000 collega's verspreid over140 landen.

  Als Ontwerper Hydraulica kom je te werken op de afdelingEngineering Treatment & Transport binnen de Business Unit Water.

  We werkenaan uitdagingen zoals waterschaarste, afvoer van regenwater en afvalwater en detoegankelijkheid van schoon drinkwater.

  De afdeling bestaat uit circa 60 enthousiasteprofessionals met allerlei verschillende achtergronden. Samen leveren we eenpositieve bijdrage aan de waterproblematiek, nu én in de toekomst.

  Alles draaitom teamwerk, verantwoordelijkheid nemen en elkaar stimuleren, want we ontwerpenen innoveren door samen te werken! Zo wordt ieder talent volledig benut enbouwen we samen aan een duurzame toekomst.

  WAT JE METJE MEEBRENGT

  Met je leergierige en nieuwsgierige instelling word je erblij van om je te verdiepen in complexe vraagstukken. Het liefst doe je dit ineen multidisciplinair team, zodat je samen ieder project tot een succes maakt.

  Je bent handig met software en programmeren zoals Python, Matlab, GIS etc. enzet dit in om je werk te automatiseren of te versnellen.

  Heb je deze ervaringnog niet? Dan heb je in ieder geval de wil om deze kennis te ontwikkelen. Daarnaast heb je :

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding Civiele Techniek, Werktuigbouwkundeof andere hydraulica gerelateerde opleidingen
 • Vanaf 0-10 jaar werkervaring
 • Uitstekende communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels
 • Ervaring met het maken van hydraulische berekeningen en de wil om dezekennis verder te ontwikkelen
 • Verder ben je bereid om voor een project soms op eenandere locatie aanwezig moet zijn of bij de klant te werken. En je vindt hetgeweldig om ook af en toe naar het buitenland te gaan (vaak korte reizen)
 • DIT KRIJGJE VAN ONS

  Bij ons kun je je ontwikkelen binnen de mooiste enuitdagendste projecten in Nederland en wereldwijd. Kenmerkend is deverantwoordelijkheid en de ruimte die je krijgt om je eigen initiatieven teontwikkelen.

  Daarnaastbieden we je ook :

 • Een goede balans tussen werk en privé, onder andere door een laptop entelefoon van de zaak zodat je kunt werken waar en wanneer je wil
 • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Pensioenopbouw via ons eigen pensioenfonds zodat alles voor je oudedag goed geregeld is;
 • Een goed bereikbare werkplek op ons kantoor in Amersfoort of Rotterdam(vanaf 2024 : Delft) én reiskostenvergoeding of een NS-Business Card
 • Een prettige werksfeer waarin persoonlijke ontwikkeling centraalstaat, we bieden een breed scala aan cursussen en trainingen zodat jenooit bent uitgeleerd
 • Persoonlijk budget dat je kunt gebruiken om extra vakantiedagen of eenfiets van te kopen. Liever elke maand wat extra’s op je rekening?
 • Dan kunje het ook laten uitbetalen

 • Bonussen op basis van bedrijfswinst
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier