Kassamedewerker
Hoogvliet BV
Den Haag
6 dagen geleden

Goedenavond!' Bliepâ bliepâ 'Dat wordt dan â 8,35 alstublieft.' Met een glimlach reken jij af met die aardige moeder bij de kassa.

Maar ook die gehaaste zakenman help jij, zoals je ieder ander helpt. Jij bent als kassamedewerker het visitekaartje van onze winkel.

En daar ben je trots op; jij zorgt dat klanten zich welkom voelen bij Hoogvliet. Zo draag je als kassamedewerker bij aan onze ambitie om continu verwachtingen te overtreffen.

Dit ga je doen als kassamedewerker

Natuurlijk scan jij alle producten die de klant heeft en reken je deze met hem of haar af. Maar dat is niet alles. Je beantwoordt ook vragen van klanten en zorgt dat ze tevreden de winkel verlaten.

Je roept collega’s erbij als het druk is. En als er producten terug de winkel in moeten of kapot zijn, dan regel je dit of je zorgt ervoor dat een collega dit voor je opruimt.

Zo zorg jij ervoor dat jouw kassa er tijdens je dienst netjes uitziet en schoon is. Aan het eind van je dienst tel je de kassala, die natuurlijk klopt.

Want dat is hoe jij werkt : samen, nauwkeurig en betrouwbaar.

Dit breng je mee als kassamedewerker :

 • je glimlach en helpende hand; je vindt het leuk om met verschillende mensen in contact te zijn en ze te helpen.
 • hard werken? Dat gaat bij jou vanzelf.
 • minimaal 16 jaar levenservaring (wettelijk verplicht). Ben je onder de 16? Dan hebben we vast wel een andere baan voor je!
 • flexibiliteit; je bent in de avonden en weekenden beschikbaar.
 • collegialiteit; je vindt het leuk om in een team te werken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier