Doe onderzoek naar traineeships
UniPartners
Rotterdam
1 dag geleden

Bedrijfsinformatie

Yore Talent is een nieuwe organisatie die traineeships aanbiedt aan afgestudeerde studenten. Yore Talent plaatst starters op de arbeidsmarkt bij bedrijven binnen de infra-, telecom- en energiesector.

Gedurende anderhalf jaar verzorgt Yore Talent zowel een werk- als leerervaring door middel van een traineeship. De trainees krijgen de kans om direct na hun opleiding toonaangevende projecten uit te voeren, waarbij ze getraind en begeleid worden door Yore Talent

Projectomschrijving

Op dit moment is Yore Talent bezig het programma voor trainees in te richten. Hiervoor is het essentieel om een goed inzicht te krijgen in wat studenten verwachten van een dergelijk traineeship.

Daarnaast is Yore Talent op zoek naar mogelijke manieren om het traineeship onder de aandacht te brengen bij ambitieuze studenten.

Voor jou betekent dit dat je onderzoek gaat doen hoe Yore Talent zijn traineeprogramma het beste in kan richten. Hiervoor zal je zowel een intern als extern onderzoek uitvoeren.

Voor het externe onderzoek wordt er verwacht dat je onder andere door middel van een vragenlijst inzicht krijgt in wat studenten belangrijk vinden in een traineeship.

De verkregen data gebruik je vervolgens als input voor een statistische analyse.

Eisen van student

De opdrachtgever is op zoek naar een ambitieuze student die als externe consultant aan de slag gaat voor + / - 10 uur per week voor een periode van 7 weken.

Enige ervaring met statistische programma’s (bijv. SPSS) is vereist.

Wil jij in de wereld van traineeships duiken en ben jij geïnteresseerd om ingezet te worden als externe consultant?

Stuur dan vóór 12 oktober je CV + motivatie naar sanesta.kedar unipartners.nl!

Wat biedt UniPartners jou?

 • Een unieke praktijkervaring
 • Een betaalde bijbaan als consultant
 • Dé kans om je professionele netwerk uit te breiden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier